19 juni 2006

pamperverslaafd

Toen we vanochtend wakker werden, kwam Kleine Vogel tot de ontdekking dat ze geen pamper aanhad.  Ze had dus nog gewoon haar onderbroek van gisteren aan, gewoon vergeten.

En hoewel ze anders nog een volle, kilozware nachtpamper heeft, was ze vanochtend kurkdroog. Gelukkig ,anders had ik nog nachtelijke bedverschoning kunnen plegen.

 

Wat ik dus niet begrijp is waarom ze anders wel plast en nu  niet, terwijl we dus niet bewust voor een broekje gekozen hebben.

Welk onderbewustzijn heeft geregistreerd dat de poepbedekker van dienst niet van het absorberende soort was?

 

Vogel vond het dus helemaal niet leuk.  Ook niet na uitvoerig geapplaudisseer en tonnen complimenten.  Zij WIL met een pamper slapen.

Gelukkig heeft vriendin A al aangeboden om vanuit het bejaardentehuis Tena Lady mee te brengen, daar kan ze dan weer mee verder tot ze 100 is.

 

Vanmorgen voor school de lege en nog volle bakken terug naar de drankenwinkel gebracht.  Meer volle dan lege, leek het mij, er was duidelijk teveel besteld, of te weinig volk geweest.

Op mysterieuze wijze zijn er 2 bakken Jupiler verdwenen.  Vol of leeg, dat weten we niet.  Misschien hebben de drankwinkelmannen verkeerd geteld.

Of anders zaten de kleuters vanmorgen elk met een Jupiler in hun handen, kwestie van de juffen ook eens een beetje vertier te bezorgen.

We zullen het nooit te weten komen want ook een speurtoch door de school achteraf heeft niks mee opgeleverd.

En ook de paraplu's met voeten zijn weer veilig bij De Koninck afgeleverd.

Morgen nog een paar kleinigheden opruimen en dan zit het erop voor dit schooljaar.

 

En dan kan ik mijn achterstallige was beginnen wegwerken.

Ik heb weer een hoop strijk en de 'te wassen' mand zit ook weer over te lopen.

En eigenlijk zou ik dat ook nu kunnen gaan doen, maar ik moest toch nog het pampervergissingsverhaal doen.  En er is nog een vriendin die mij ondertussen op msn bezighoudt en mij ook meldt dat ik haar 'jochei' gepikt heb.  Dus bij de volgende jochei zet ik het copyright tekentje, als ik het vind .

 

En ondertussen moet ik ook nog dansen met Kleine Vogel.

De was zal voor later zijn.

 

Update : © gevonden, dus de volgende keer is het  Jochei©  

 

Commentaren

Jochei Jochei!

Gepost door: An | 19 juni 2006

De commentaren zijn gesloten.