28 november 2006

De tweeeeede ronde!

Tweede fietstocht succesvol volbracht.Op de heenweg een waarderende claxon van een vrachtwagenchauffeur (althans zo heb ik het geïnterpreteerd) en een groepje jeugdige crimineelachtigen die mij in een soort van Nederallochtoons (het waren Belgen dus!) toeriepen : 'Wojooo meffrouw, keischone fiets' . Ik heb ze eens genadig toegeknikt.

Sommige weken is het groentenpakket povertjes, zelfs in zoverre dat ik al eens gemaild heb dat ik echt geen 4 personen kan voeden van hetgeen erin zit, zoals eigenlijk de bedoeling is. Deze week was het natuurlijk een ware hoorn des overvloeds.

Propvol zaten mijn fietstassen en het nieuwe vehikel kreunde zelfs een beetje onder de last, vooral bij bulten en putten.

Ben er zowaar van opgefrist na de volgende nacht :

- we gaan slapen maar man wil nog 1 minuut TV kijken. Ik word wakker om 2 uur en zie overal licht branden. Dus ik ga naar beneden en maak man wakker die nog in de zetel ligt.

-Een half uur dààrna moet Vogel haar vod. Dit keer vind ik ze niet op de tast, dus het licht aan.

-Weer een uur verder zelfde scenario.

Onnodig te zeggen dat ik vanmorgen zeer slecht gezind was en Vogel heb toegebeten dat als ze mij volgende nacht nog een keer wakker maakt voor die grrrrmmmblll-vod, ik ze acuut door het venster smijt. De vod natuurlijk , niet de Vogel.

Maar zie, dankzij de extra dosis zuurstof (of zouden het uitlaatgassen zijn?) voel ik mij weer een heel ander, aangenamer mens. Jammer dat er niemand thuis is om ervan te genieten.

De commentaren zijn gesloten.