10 december 2006

Slechts 1 glas

Ik word nog een voorbeeldig burger. Vrijdag etentje met het OC en alhoewel daar uiteraard wijn bijhoort, maar ook véél water én er meer gekletst dan gedronken werd, in 'mint condition' naar huis.

Gisteren dan een feestje op de manège van een vriend die 30 jaar werd. Zalige muziek want de jarige is homo en dat staat m.i. toch garant voor een goed muzikaal aanbod, als je de paar Marva en Laura Lynn uitschuivers niet meetelt tenminste.

Onze vriendin D. die daags daarvoor gedineerd had bij een andere vriendin, die in het bezit is van een politie-echtgenoot, wist ons te vertellen dat er dit WE veel alcoholcontroles zouden zijn. Logisch in deze prékerstperiode natuurlijk. Dus uit de goedheid mijner harten heb ik mij als BOB opgeworpen. Ook al omdat de wijn mij merkwaardig genoeg niet smaakte, want Geliefde wilde ook wel. Zei hij. Dus ik heb mijn nog niet eens halflege glas aan hem gedoneerd en overgeschakeld op saaie frisdranken.

Probleem is wel dat na de zoveelste cola-gini-water-tonic je het drinken echt wel beu bent,wat je met wijn natuurlijk niet overkomt. Geliefde heeft ook slechts één glas gedronken, zij het wel één dan bijna na elke slok bijgevuld werd. En dat is natuurlijk nefast, zie mijn eigen malaise van een paar weken terug hier

Hij werd vrolijker en vrolijker dus vriendin D en ik heb goed gelachen maar vrij vroeg, om half één, zag ik wel dat het genoeg was geweest. Nog een voordeel van nuchter zijn : je ziet het wel dat een ander boven zijn theewater is.

Ik moest even wachten om door te rijden aangezien de ruiten van de auto flink bewasemd waren. Terwijl de airco zijn werk deed, bleef Geliefde flapperen aan de ruitenwissers, ondanks mijn herhaalde 'dat helpt niet, het is binnenin aangedampt, niet buiten'.

Onderweg geen alchohol- noch andere controle te bekennen natuurlijk...Geen BOB sleutelhanger voor mij, damn. En ik heb hem toch echt wel verdiend.

ps : man is katerloos doch ietwat opgezwollen opgestaan. Hij gaat het nooit meer doen en vervloekt de bareigenaar annex manègehouder annex vriend P. die hem zogezegd heeft vergiftigd door maar te blijven schenken.

Commentaren

Good evening
Some men have trouble getting an erection in the first place, while others have difficulty keeping one. And these problems may occur frequently or just occasionally. uk order
Bye !!
____________________________
uk cheap :)

Gepost door: alvi0 | 13 juli 2010

De commentaren zijn gesloten.