25 december 2006

Kerst, the day after.

Het kerstfeest was een succes bij Vogel. Helemaal hyper was ze van al die pakjes. Het eten was lekker, de drank overvloedig, de familie gaande van dronken tot zeer dronken. De cadeaus vielen in de smaak en ik kreeg van mijn Geliefde de ketting die ik hem een tijd geleden had aangewezen.

Vogeltje heeft tot 12 uur meegevierd en is dan helemaal oververmoeid naar bed gegaan. Om half drie zijn mijn ouders als laatste doorgegaan. Ik was te moe om nog verder op te ruimen maar dat betekende dan wel dat ik deze morgen liefst gillend had willen weglopen van de puinhoop, ware het niet dat ik enkel nog in staat was om op de zetel naar Oprah te kijken totdat de Nurofen en de koffie hun werk hadden gedaan.

Ik word oud mensen, want de laatste tijd bekomt de wijn mij niet meer. Ik die nooit katers had en amper iets voelde van 2 flessen wijn, lig tegenwoordig bij de minste uitspatting zieltogend neer. Zielig is het! Maar na een uurtje was de nevel in het hoofd opgetrokken, het kind wakker en de Geliefde bezig met opruimen. Ik heb een handje toegestoken en nadat hij naar Valk was vertrokken zelfs nog Grote Opruim-en Dweilwerken verricht.

Dadelijk moeten we naar schoonzus voor het traditionele eerste kerstdagsdiner. Ik ga niet drinken, of toch niet veel, BOB wordt mijn nieuwe naam.

Commentaren

Gij drankorgel !

Gepost door: Pingu | 25 december 2006

Je wordt mama geef het maar toe...
Je wilt er alles aan doen, maar je weet niet hoe
Je wordt oudermama, je wordt ouder mama
Je wordt ouder mama, geef ´t maar toe
Je bent nog snel maar ook eerder moe
Je wordt oudermama, je wordt ouder mama

Gepost door: Mathil | 25 december 2006

De commentaren zijn gesloten.