12 januari 2007

Het vlees is zwak.

Het Dieet heeft ook vandaag weer geen stand gehouden. Of eigenlijk wel tot deze avond. Toen heb ik een zalige wortel-selder-venkel-sinaasappelsoep gemaakt en uiteraard gegeten en gekookte wortels zijn VERBODEN van MR.Montignac. Daarna varkensreepjes, gemarineerd in soya-chilisaus-look-limoen, met een slaatje van veldsla appel en mango. Fruit bij het eten is VERBODEN. De bijbehorende rijst heb ik braaf laten staan, want rijst is ...juist ja!

Dat valt dan toch nog mee hoor ik u zeggen. Slechts gezonde dingen. En in bescheiden hoeveelheden. Dat kan u niet weten maar het is wel zo.

Inderdaad. Maar helaas stond de overschot van J-kes onwaarschijnlijk lekkere chocomousse nog te wenken in de ijskast. Ik ben dus echt geen snoeper, maar chocomousse dat is volgens mij de duivel in een cacaovermomming. En hij heeft mij verleid. De hele pot heb ik opgelepeld. Wat misschien ook minder dramatisch is dan het klinkt want Vogel had deze middag ook nog een flinke portie achterover geslagen. Vandaar misschien dat ze nogal hyper was.

Enfin niet alleen van de chocomousse, ze heeft ook nog een potje Hoerige Gelei binnengewerkt. Wijngelei ja, maar de alcohol zal er hopelijk wel uitgekookt zijn geweest. Dronken leek ze alvast niet, eerder suikerhigh. Ik heb nog 2 potjes gelei. Dus eigenlijk 1 voor Geliefde en 1 voor mij. Het is vandaag toch al naar de knoppen. Morgen met verse moed, ik beloof en zweer het plechtig.

21:37 | Permalink | Tags: dieet | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.