20 januari 2007

Vallen

Gisterennacht na ons uitje, ben ik al halverwege de trap als ik mij realiseer dat ik mijn GSM niet mee heb en die heb ik graag boven als Zoon nog niet thuis is. Dus ik draai mij gezwind om, om terug naar beneden te huppelen.

Iets te gezwind, want ik schuif van de trap en val knal op mijn achterste met medeneming van een gekrulde houten trapspijl. Geliefde komt ter redding, maar ik ben al weer op de been en sta ietwat verdwaasd naar de spijl in mijn hand te kijken. Net op dat moment komt Zoon binnen. Voor niks bijna verongelukt dus.

Schade : schaafwonden op been en elleboog, achterwerk heb ik nog niet bekeken. De leuning is al hersteld.

Vandaag tijdens een vriendinnentelefoon ben ik mijn canderellekes aan het zoeken. Ik vermoed dat ze bovenin een kast staan en ga op Vogels kleine, rode, plastic stoeltje staan. KRAK zegt een stoelpoot en ik val weer, zonder erg dit keer maar Vogels stoeltje is er wel aan. En weer was het voor niks want de canderel ligt in de keukenschuif. Het ergste is nog wel dat ik een verhaal moet verzinnen voor het kapotte stoeltje. Want ik kan moeilijk bekennen dat ik daar ben gaan opstaan nadat ik Vogel het dagelijks verbied want dat wiebelt en is te gevaarlijk. Ik wist dat ik gelijk had.

Commentaren

de slappe lach ik heb de slappe lach jong. woehahaha waarom hebt ge ons dees verhaal zo lang onthouden? Geef toe, ge wou het eerst niet zeggen é? é?é?

Gepost door: de maffe | 20 januari 2007

*plat* :lol:

Gepost door: Tucana | 21 januari 2007

dat klinkt bekend zullen we dat kapotte rode plastic stoeltje van Vogel naast het kapotte knorretje-krukje van Sarah zetten? (en samen een excuus verzinnen waarom mama's wél op een kinderstoeltje mogen gaan staan en kindjes niet)

Gepost door: éowyn | 21 januari 2007

De commentaren zijn gesloten.