08 februari 2007

De zoveelste GVD

De zoveelste Grote VreetDate dreigde heel even in beperkte kring door te gaan wegens de griezelige hoeveelheid sneeuw. Echter, zowel de Limburgse als de Kempense delegatie heeft het weer getrotseerd, chapeau! En een locale delegatie heeft het parcours per fiets, met 2 kinderen in de fietskar volbracht, dubbel chapeau want de fietspaden waren ook na de middag nog amper berijdbaar.

7 vriendinnen dus, want vriendin C had wegens ziekte moeten afzeggen maar we hadden voor de eerste keer het gezelschap van Vriendin V/S .

Ons menu bestond uit : ceviche, samosa's, st.-jacobsnootjes in tomaatcurrysaus, brood, olijven, feta,ovenhapjes,brownies, nigellataart, chocomousse en wijn natuurlijk.

Onnodig te zeggen dat het dieet vandaag zwaar te lijden heeft gehad. Maar het was de moeite.

Bij het opruimen schudde iemand wie ik niet zal vernoemen enthousiast met een mee te nemen potje chocomousse met het volgende gevolg. Het leek wel of er iemand een onbedwingbare drang op mijn tapijt had achtergelaten. En een stoel, want mijn hand hing ook vol.php6liZQK_c2PMphp4nJwZG_c2PM

Niet alleen heeft ze het onwaarschijnlijk schoon opgekuist, maar tevoren had ik nog dit schitterende kadoo ontvangenphpne1MLW_c2PM, dus ik kon haar alles vergeven. En we lagen toch plat van het lachen dus dan kan een mens niet moeilijk doen.Vriendin V/P was natuurlijk stikjaloers op mijn Dr.Philtas. Ik heb nu een streepje voor op mijn rivale, ik draag de Phil gewoon mee.

Kinderen hebben zich ook geamuseerd, Vogels pijp was echt wel uit. En ik ben blij dat ik mijn vriendinnen nog eens gezien heb. Echter voor de volgende GVD geldt één regel : GEEN rijstwafels meebrengen. Ik verbied het en zal desgevallend fouilleren. De stofzuiger heeft overuren gedraaid maar tegen half acht was het leed al geleden, alle speelgoed opgeruimd en de keuken gedweild. Zoals het een Perfecte Huisvrouw betaamt.

20:31 | Permalink | Tags: philtas | Commentaren (3)

Commentaren

En uw frigo? En uw potten?
Gepost door: Stien | 08 februari 2007

Shhhhttt Stien, ik kan toch ook niet alles tegelijk hé ;)

Gepost door: De Huisvrouw | 09 februari 2007

Hm hm, ik wil efkes melden dat ik hééél goed kan bakken, zowel zoete als hartige hapjes ;o) . Helaas moet ik op donderdagen wel werken, maar dinsdagen niet (hint hint hint) *groenlachendesmiley*

Gepost door: Lunatic | 09 februari 2007

De commentaren zijn gesloten.