13 februari 2007

Dat kan tellen

Ik moet vanavond naar de Valk en het enige wat ik eigenlijk zou willen is in mijn bed kruipen met een boekje. Aaaarggghhh wat ben ik het beu, dat is nu al weken dat de ene verkoudheid na de andere miserie zich aandient.

Al een paar dagen is het mijn keel, extra fijn om keelpijn te hebben als je ook nog regelmatig moet hoesten.

Geliefde zou wel in mijn plaats gaan als ik het vroeg, maar hij is verleden dindsdag al voor mij gegaan en het lusteloos in de zetel hangen brengt toch niet op blijkbaar.

Alhoewel, lusteloos? Ik ben vandaag even de laatste briefjes voor de wafelslag gaan halen en ik die dacht dat ik het meeste werk al gedaan had kwam zeer bedrogen uit. Hopen, wat zeg ik pàkken bestellingen waren er nog die ondergetekende allemaal mocht in lijst zetten(choco-, vanille- of boterwafeltjes) en het bijbehorende geld tellen. De pipo's die het gepresteerd hebbben om zelfs in 5-cent stukjes te betalen mogen rekenen op vervloekingen allerhande. Wel 1335 euro's moesten geteld. Gelukkig klopte alles zodat ik geen 18 keer optenief ben moeten beginnen. De geneugten van het OC daarentegen zijn niet te tellen én onbetaalbaar. Binnenkort 267 dozen wafels distribueren aan de bijbehorende kleuters. Fijn, fijn. Het is toch leuk om zulke vooruitzichten te hebben. Maar zoals Geliefde, zoals steeds zeer tactvol, zegt : ge hebt toch niks beters te doen. Wat ik waag om te betwijfelen maar ala.

De commentaren zijn gesloten.