03 maart 2007

Wafels

Communicatie en openheid, dat is de slagzin van de directeur van onze school. Dus niks deed vermoeden dat, toen ik en 4 andere moeders aan het wachten waren op de wafeltjes van de wafelslag om ze over de klassen en kinderen te verdelen, er daar wel eens iets zou kunnen mislopen.  Van half negen tot tien hebben wij braaf verpoosd in de leraarskamer.  Want de wafels gingen tussen 9 en 10 aankomen.

Dan zijn we de bestelbonnen maar al op de zakken gaan plakken.  Na een telefoon naar de directeur die ook van niks meer wist.  Om half elf bel ik naar de wafelfabrikant.  Die deelde mij mede dat de wafels pas voorzien waren voor komende maandag.

Iedereen verontwaardigd naar huis dus.  Daar bel ik met de secretaresse van onze directeur.  Ja, zei ze, 5/3 dat klopt, ik heb dat schriftelijk doorgegeven aan de directeur.

Aan de communicatie moet dus duidelijk nog gewerkt worden.  Kon ik nu maar in oprechte verontwaardiging uitroepen dat ik écht wel wat beters te doen heb dan te wachten op niet verschijnende wafels.  Helaas is dat niet echt waar. 

De commentaren zijn gesloten.