17 maart 2007

chips en meisjesdingen

Gisterenavond gaan eten met vrienden en hun twee kinderen.  Net als de vorige keer was het heel gezellig en waren de kinders braaf.  Uit voorzorg had ik deze keer enkel kleurpotloden bij en geen stiften want daar had het tafelkleed toen helaas nogal onder geleden.

Zeer blij was Vogels vriendje E. ook met de paarse chips die ik bijhad.  Want de week ervoor hadden zowel hij als Vogel mij uitgelachen toen ik het daarover had.  Paarse chips dat bestaat toch niet?  Jawel dus, gewoon in de Delhaize nog wel.  Zijn snoetje was geld waard toen bleek dat ik het niet verzonnen had.  Ook Vogel had er schik in.

Deze ochtend zijn we dan naar de Stad gegaan.  Want Vogels lentegarderobe moest nog dringend aangevuld worden.  En ook de mijne is 2 rokken rijker.  Schitterende lange rokken want ik heb besloten om mij terug aan mijn oorspronkelijke langerokkenvoorkeur te houden.  En zelfs Geliefde heeft Dingen gekocht.  En we hebben natuurlijk een boke in De Duifkes gegeten. Dat hoort nu eenmaal bij een gezinsbezoek aan de Stad.  Bij ons toch alleszins.

Merkwaardig ook hoe Vogel en ik dezelfde smaak blijken te hebben.  Gelijktijdig pakken we naar een blousje voor haar.  Dat is mooi hé mama, zegt ze.  Vond ik ook.  Leuk wel die belangstelling van een meisje voor kleren.  Zoon trok vroeger alles aan wat ik voor hem kocht en wierp nooit een blik in zijn kleerkast.  Vogeltje daarentegen geniet van kleren.  En oh wat zijn meisjeskleren toch leuk.  Bijna net zo leuk als mevrouwenkleren. Of paarse chips.

Commentaren

CURIEUS Ik ben curieus naar de Dingen met een hoofdletter die geliefde heeft gekocht. dat klinkt zo plechtig oftewel héél duur. wawast?wawast?

Gepost door: De Maffe | 17 maart 2007

Schoenen, een vest, een polo met lange mouwen en een met korte mouwen. Ik hebhem dus eindelijk aan de polo's gekregen, jochei copyright!

Gepost door: De huisvrouw | 18 maart 2007

Is dat lekker, paarse chips?

Gepost door: Virginia | 18 maart 2007

Smaakt afschuwelijk. Bah. Veredelde hostiesmaak. Denk ik he want ik heb nog nooit een hostie verorberd.

Gepost door: De Huisvrouw | 19 maart 2007

De commentaren zijn gesloten.