19 maart 2007

 To Bio or not To Bio

phpbT99df_c2AM

Op deze kille maandagochtend besloot ik op sapjesjacht te gaan in de biosupermarkt in de buurt waar ik ben opgegroeid.  Net binnen kom ik een vriendin van mijn mama tegen met haar kleinkind.  Aangezien we elkaar in geen jaren gezien hebben, babbelen we een kwartiertje bij.

Bij de sappen aanbeland,  sla ik ook nog een praatje met de gerant, die ik ook nog ken van toen mijn ouders in de buurt woonden.

De kar al volgeladen met niet alleen sapjes maar ook nog thee, wijn, brood, boterhamsmeersels, walnotentaart enzovoort stuit ik op vriendin J. die net binnenkomt met haar zoontje.  Uitbunding bespreken we De Wereld, De Menschen en De Biologische Landbouw.  Haar zoontje ondergaat ons geklets zeer geduldig.  Hij doet zelfs een paar zeer doordachte graaien in de winkelrekken, en komt af met de Weledea Tandvleesbalsem.  Het kind weet wat het nodig heeft, dat is duidelijk.

In totaal twee uur later haast ik mij terug naar huis om Zoon van middageten te voorzien.  Voorwaar een welbestede ochtend.  Ik ben er helemaal vrolijk van geworden.

Commentaren

Mor allee, hoe kunde nu vrolijk worden van biosap seg. Biosap.

Gepost door: P. Ingu | 19 maart 2007

Het was een waar genoegen. Heb jij trouwens de laatste flessen appel-bietensap meegepakt?

Gepost door: joke | 20 maart 2007

Ik pleit schuldig *blozendesmiley*

Gepost door: De huisvrouw | 20 maart 2007

Ik heb net ontdekt dat ik uit gewoonte het appelsap van pajottenlander koop, en dat is wel biologisch.
Oef!

Gepost door: joke | 21 maart 2007

De commentaren zijn gesloten.