20 maart 2007

Ontmoeting

Iets meer dan een jaar geleden werd ik vriendelijk uitgenodigd om met een aantal dames te msn-en en veranderde mijn leven vrij ingrijpend.  In plaats van ledig TV te staren, werd dit voorwerp getransformeerd tot levend behangpapier terwijl ik dag na dag oeverloos kletste middels het klavier.  En terwijl ik ondertussen de meeste dames IRL al heel goed ken, bleef er ééntje een virtuele vriendin.
Aangezien zij meer van mij weet dan Geliefde en mijn moeder samen, werd het toch echt wel tijd voor een Ontmoeting.  En aldus geschiedde vandaag...
Om tien uur toog ik naar de woonplaats van Vriendin A, aka : De Maffe   . De rit verliep voorspoedig met Vogeltje, die uitzonderlijk mocht spijbelen , Doracomputerende op de achterbank.  Spoedig mochten Vriendin A en ik elkaar voor het eerst aanschouwen.  Er waren geen kodaks in aanslag om dit memorabele moment op de gevoelige plaat vast te leggen helaas.  Vogel was eerst zeer terughoudend, maar dra was zij helemaal in de ban van de schattige dochter van A. : een poppemieke met een adorabel stemgeluid en bendes energie.

Even later arriveerden ook Vriendin K. en nadat de mili Vriendin J. telefonisch op het juiste pad had gezet waren we verenigd en konden we ons aan de pistolets met 'baaval' zetten.

We besloten ook tot een wandeling naar het Centrum, zeer dapper uitgewandeld zowel door Vogeltje als door Vriendin K., wier onderdanen gehuld waren in torenhoge naaldhaklaarzen. 

Om half vier aten we tot besluit nog een taartje en mochten we De Mili in hoogst eigen persoon aanschouwen.  Ik heb hem maar drie minuten gezien maar hij lijkt mij een leuke man.  Dat komend huwelijk zit wel goed ;)

  Ik ben fileloos kunnen terugrijden, echter wel vergezeld van een wapperend papiertje onder mijn ruitenwisser.  Aandenken van de plaatselijke politie omdat ik mijn parkeerschijf niet gezet had.  Was ook niet mogelijk geweest aangezien ik er geen in de auto bleek hebben liggen.  Jammer want ik had nog wel zo'n schoon parkeerplaats recht over de deur.

Maar het was het waard.  De Maffe is mij IRL zeer goed bevallen.  Een grappige, lieve vrouw en een schat van een mama.  Enfin, net zoals ik al gedacht had eigenlijk.  Het was geen verrassing maar een herkenning. 

Nu nog te weten komen wat zij van mijn Reële Persoontje denkt

 

PS : Even wou ik ook de winkelstraten van betreffende stad tot Gevaarlijke Buurt bestempelen want we kwamen een Uiterst Vettig Persoon tegen die over 'Vermoorden' aan het lallen was.  Maar aangezien de straten voor de rest uiterst charmant en gezellig waren, zal ik het voor één keer door de vingers zien ;)

Commentaren

Wat een koddig verhaal seg :-)

Gepost door: P. Ingu | 21 maart 2007

De commentaren zijn gesloten.