29 maart 2007

Paasmarkt en boodschap uit het hiernamaals

Paasmarkt op school en dat betekende voor het OC hapjes maken en drankjes schenken. En beide presenteren aan de hordes ouders en kinderen die tussen de geknutselde koopwaren liepen. Ik ben er moe van.  Lang geleden natuurlijk dat ik nog eens 3 uur aan een stuk 'gewerkt' heb ;)  Ik ben dan ook als laatste gebleven met nog één andere mama om af te wassen en op te ruimen.  En ijverig te speuren naar weggesmeten coctailprikkers in de gang want daar zag mijn immer neurotische geest weer uitgestoken ogen van komen als de kleuters die morgen zouden oprapen.

Toen ik thuiskwam,wachtte mij nog een prettige verrassing in de vorm van een boodschap op Belgacom Messenger, de gratis boodschappendienst van Belgacom.  De boodschap luidde als volgt : 'Van Mieke , voor bazinnetje. Prietpriet, ik ben prietpriet hier heel gelukkig, prietpriet. ' Ingesproken met een uitgesproken parkietenstem. Merci Vriendin K. om mij weer te laten rollen van het lachen

Ik wou nog een foto posten van een aantal Kunstwerken die Vogeltje samen met bomma gekocht heeft op de paasmarkt, maar mijn kodak is plat en de oplader zoek.  Zucht.  Is het  niet het kabeltje dan is het wel dat.  Extreem irritant .Prietpriet.

 

Commentaren

Dedoeme Ik dacht dat ik onherkenbaar was.
Prietpriet.
Dedoeme, prietpriet.

Gepost door: Mme Zsazsa | 29 maart 2007

De commentaren zijn gesloten.