11 april 2007

Quarterjacht

De paasdagen waren gevuld met alles behalve paasvreten, want ik heb vandaag voor het eerst in ongeveer 5 dagen zelf gekookt.  Of zelfgekookt eten gegeten. Dit alles mede dankzij De Jacht Op De Quarter.

Voor en na de Valk hebben we 2 westernmanèges bezocht en op één van die twee heeft Geliefde zijn eerste les Westernrijden gekregen.  Dat was lachen.  Niet dat er iets misging maar hij zat nogal redelijk raar te zwaaien met zijn rechterhand die eigenlijk gewoon ergens op zijn been had moeten liggen.  Wat een bizarre indruk gaf.  Maar ja, zowel de bazin van de manège (of moet ik Ranch zeggen?) als de instructeur hadden tevoren bedenkelijk gezegd : 'O een dressuurruiter he, BLIJF VOORAL VAN DIE TEUGELS AF' , dus hij zat met een beetje angst en beven te sukkelen, want ook stoppen is anders en sturen is helemaal anders. Het weze hem vergeven.

Het allerleukste daar was wel de gigantische geit, die als een hondje achter de bazin liep, tot in de 'saloon' toe en daar een hoop keutels drolde, waarop ze manu militari buitengezet werd.

Morgen gaan we kijken bij een particulier.  Ik ben eens curieus. Wordt vervolgd...

 

 

De commentaren zijn gesloten.