16 april 2007

AfGRIJSelijk

Mag ik ook nog eens om uw welgemeende compassie, compleet met ooooh en aaaaah, verzoeken?  Ik heb gisteren kuddes, zwermen, scholen, roedels nee meutes grijze haren ontdekt. 

 Om één of andere reden die ik vergeten ben kijk ik spiegelgewijs boven op mijn hoofd en kon bijna afgevoerd worden door een MUG.  Een vriendin heeft er dan ook nog ontdekt aan mijn slapen.  Zei ze want zelf heb ik die eigenlijk nog niet gevonden maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet ijverig gezocht heb.  Het is GVD (nee niet het vreetfestijn) al erg genoeg zo.

Is het omdat ik niet meer blond ben, maar bruinros dat deze haren nu ineens opvallen of is het omdat ik nu knal een verouderingssprong gemaakt heb?  Want een tijd geleden was het er nog maar ééntje.

Het was nog niet erg genoeg dat ik gekrompen ben, nee nu ben ik ook nog grijs.  Ik ga mij misschien best een schommelstoel en breinaalden kopen. 

Vandeweek weer verven.  Teruggedrongen gaan ze worden, die grijze dissidenten.  Of verborgen toch alleszins.

Grijs begot. Alleeeeee nu.

 

Commentaren

Oooh, aaaaah.... hoe erg toch! Nog efkes en ik moet voor u ne wandelstok meebrengen van den Etna ;o)
Maar ach, geen haar zo grijs of ge kunt ze verven! Hop hop naar de winkel achter schoon roodsel ;o)

Gepost door: Lunatic | 16 april 2007

Innige deelneming. Ik weet hoe ge u voelt.

Gepost door: Stien | 17 april 2007

Zijt blij dat het bij u pas op rijpe leeftijd toeslaat ;-) Ik heb er amper een 3 voor staan, en ik epileer al elke dag minstens 3 grijze haren.

Gepost door: niesje | 17 april 2007

De commentaren zijn gesloten.