16 april 2007

Welkom, welkom, bij de drie biggetjes

Wij zijn dus naar K3 geweest..  En terwijl uw hoogdravende cultuurminnende zelf begint te braken wil ik even melden dat :


-ik natuurlijk niet voor mezelf ben gegaan, maar voor Kleine Vogel die bij het Grote Nieuws zo door de dolle was van vreugde dat ze het aan iedereen die het al dan niet wou horen verteld heeft.  Men moet Dingen over hebben voor zijn kinderen, al zijn het dan geen Hoogstaande Dingen.


-de show choreografiegewijs wel te pruimen viel, net als de kostuums.


- ik een krop in de keel kreeg toen Vogeltje vroeg : zijn ze dat nu ECHT, mama?


- ik eigenlijk geen reet geef om wat wel of niet correct is, cultuurgewijs. Puh.


- ik wel heel blij was dat ik deze winter, toen ik geboekt had, het vooruitziende verstand bleek te hebben gehad om om 11 uur 's morgens te reserveren zodat we na gedane zaken de rest van de middag nog van het Uitzonderlijke Weer hebben kunnen genieten.

-de blonde en de rosse in het begin niet zeer toonvast waren.


- de Lotto Arena niet is ingestort zoals ik vreesde 

- het maar goed was dat ik pas achteraf merkte dat in de belichtingstroep boven ons aller hoofden, die ik wantrouwig bekeek wegens potentieel instortingsgevaar, dan ook nog eens belichtingsmensen zaten die na de show via smalle, zwarte vouwladdertjes mission impossiblegewijs terug naar beneden klauterden.

-de meneer naast mij, élk lied enthousiast meezong.  Enthousiaster dan zijn kind.

-Vogel zo diep onder de indruk was dat ze geen woord gezegd heeft, na elk lied applausisseerde en de rest van de dag duister en stil was.  Maar op een prettige manier, want ze heeft wel gespeeld en gekleurd en zo verder op de manège, echter in diepe stilte gehuld.

Verder was het een zalige zondag op het grasveld van de manège terwijl Geliefde is gaan wandelen met de Valk. Meer moet dat niet zijn.

 

 

De commentaren zijn gesloten.