18 april 2007

Afgrijselijke vergissing

Triomfantelijk deel ik u mede dat mijn vermeende grijzigheid net dat was : vermeend dus.  Want gisteren  heeft Vriendin J. uitvoerig gespeurd en behalve ééntje heeft ze niks ontdekt. NIKS zeg ik u.  Ik geloofde het maar half en heb dan later op de dag Zoon ook nog eens laten speuren.  En wederom NIKS.

Dus het zal aan de desbetreffende spiegel gelegen hebben, of het licht.  Aan allen die meeleefden zeg ik : Dankuzeer, maar het is niet meer nodig.  En aan allen die mij wilden troosten door te zeggen dat ze al jonger dan ik vergrijsd waren, betuig ik bij deze mijn innige, innige deelneming en steun aan, vergezeld van een ietwat zelfvoldane doch uiteraard wel meelevende grijns. WOEHAHA!

Commentaren

ROS Oef! dan blijft ge ros dus? OEF!

Gepost door: De Koek | 18 april 2007

Luizen die roos blijken te zijn, vermeend grijs dat verdwijnt... Vreemde aardstralen in jullie omgeving.

Gepost door: Willy- de wichelroedeloper | 18 april 2007

Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk over een geval van 'grijs-zonder-focus, een zeldzame haaraandoening waarbij het lichaam de psyche wil beschermen en dus ruim op voorhand af en toe een grijze haarkleur aanneemt om de schok te verkleinen.
In The Lancet publiceerde dr Szürke Haj laatst nog een interessant artikel over deze toch wel zeer boeiende materie. Bij deze zou ik u dan ook willen vragen een haarstaal naar ons testlabo op te willen sturen ter attentie van de specialist ter plaatse Fej Sész. Vriendelijke groet, en verzorg uw haartooi!

Gepost door: Amanda, uw Haarspecialiste | 19 april 2007

Och, het is toch alleen maar uitstel van executie *gemene grijns*

Gepost door: Virginia | 19 april 2007

haaraandoening Hallo ik heb een vraagje mijn broer heb aan een paar plekjes, een beetje op het midden van een haar, witte balletjes zitten en als je er een beetje aan trekt dan breekt het precies bij die balletjes af? wat is dit?

Gepost door: Wendy | 26 mei 2007

De commentaren zijn gesloten.