18 april 2007

Ingestort.

Ik begon blijmoedig (NOT) aan het verwisselen van de winter-met de zomerkleren. Dat had ik al de hele paasvakantie uitgesteld. Aangezien mijn zomerkleren in een andere kast hangen moet ik heel de wintertroep op het bed gooien, de zomertroep in de dagelijkse kast hangen en dan de wintertroep in de niet-dagelijkse kast zien opgeborgen te krijgen.

Nu hing er nogal wat zomertroep die ik eigenlijk niet meer wil aandoen en dus maar gewoon liet hangen. Daarbij moest de wintertroep dan nog gepropt worden en nét toen ik dacht 'och, dat gaat hier verbazend goed vooruit', stortte het hele ding naar beneden. De rail, de ophangstok, hoe het ook moge heten. Nu heb ik een assortiment winter en zomer door elkaar op de bodem van de kast liggen.

Misschien toch eens tijd om wat dingen gewoon wég te doen. Maar waar blijft een mens ermee? De kledingcontainer is geen optie want een hoop dingen heb ik amper aangedaan dus das zonde en ik ben te lui om ze te verkopen en te gierig om ze weg te geven. En mijn moeder past er niet in. Een luxeprobleem, voorwaar.

Maar nu zit ik hier beneden, misnoegd te typen, terwijl mijn slaapkamer op een ontplofte tweedehandswinkel lijkt. Damn.

Commentaren

Het bewolkt trouwens, volgens mij wordt het terug winter

Gepost door: Armand Trien | 18 april 2007

Als goede huisvrouw zou u moeten weten dat de gulden regel is: 2 seizoenen na elkaar niet dragen=wegdoen, want de kans dat je die stukken ooit nog aan je lijf hijst is zeer gering!
Duur of niet duur, versleten of niet, bij mij verdwijnt dat in de container van de missies. Die dutsen mogen ook wel eens goed gekleed zijn (al is het ware motief hier ook gewoon: veel te lui om een tweedehandswinkel te gaan zoeken).

Gepost door: een nijver lezertje | 18 april 2007

Kleine Vogel kan zich misschien verkleden in uw gewaden.

Gepost door: Frau Frinkeldau | 18 april 2007

Tja dat kennen we .... Heb ik ook een aantal jaren gedaan die verhuis, dozen naar de zolder en weer terug, dit is nu verleden tijd, ga eens langs bij IKEA (voorwaarde is wel dat je een handige "HARRY" thuis hebt natuurlijk) en zonder twijfelen, wat zakken vullen voor Spullenhulp ... om je geweten wat te sussen... allez veel moed om de troep op te ruimen daarboven.. ha ha

Gepost door: Chriske en Kelly | 18 april 2007

De commentaren zijn gesloten.