19 april 2007

De Keerzijde

Bloggen is leuk, jawel. De oNNozelste dingen, die een mensch anders zou vergeten, worden geboekstaafd en vaak klik ik eens een oude post aan en heb ik een heuse 'Och jaaaa'erlebniss.

Als ik er ooit toe kom om de boel eens af te drukken, kan ik vanuit het hiernamaals toekijken hoe mijn kinderen zich verbazen over hun moeders schrijfsels en over hun eigen kindertijd.  De DodeDierenBekentenis ! De JetskiGevaren ! Om zomaar iets te noemen.  Leukleuk!

Maaarrrr bloggen heeft een keerzijde.  Telkens ik met een vriendin bel die ik niet dagelijks spreek, merk ik dat het al gauw een eenzijdige conversatie wordt.  Want als ik begin met : 'Ja, we zijn bezig om een paard te zoe...' , word ik schielijk onderbroken want dat heeft ze natuurlijk al gelezen.  Grijze haren of net niet, bijna vermoord door een trucker, je kan het zo gek niet bedenken of ze is al op de hoogte.  Dus luister ik maar naar haar belevenissen.  Want zij blogt niet.  En laat ons dat in godesnaam zo houden want de telefoonmaatschappij moet ook nog iets verdienen.

 

Commentaren

Inderdaad, aan alles is een keerzijde, of het nu goed of slecht is!
Goed idee om je vriendin niet op het idee van het bloggen te brengen!

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &...broertje Addis | 19 april 2007

De commentaren zijn gesloten.