20 april 2007

E313

Deze week is Kleine Vogel elke dag de hele dag naar school gegaan. Voor het eerst in haar schoolcarrière. En dat zonder zeuren.

Gisteren had ze zelfs de vrije keuze tussen meegaan naar Limburg of de hele dag naar school en afgehaald worden door Bomma. En ze heeft voor het laatste gekozen.Elk ander kind zou waarschijnlijk liever paardjes gaan kijken zijn, maar ik vrees dat Vogel geen paard meer kan zien en ik kan het haar niet kwalijk nemen want ik krijg zelf ook wel wat genoeg van de E313 die telkens weer naar een andere stal schijnt te leiden.

Om maar te zeggen dat we vandaag met de mogelijke trainer voor het mogelijke nieuwe paard gaan spreken zijn. En dus weer heen en terug over die verschrikkelijke snelweg hebben mogen gaan, langs alle kanten belaagd door tientonners die o zo graag de hele linkerrijstrook versperren om zonodig de vrachtwagen voor hen te moeten voorsteken. Zij het deze keer slechts tot in Herentals.

Waarom heet dat onding ook snelweg als het maar 2 rijstroken heeft?Zondag dus nog een keer Limburgwaarts. Ik haat de E313. HAAT HAAT HAAT.

De commentaren zijn gesloten.