23 april 2007

Kleurzeur

Zoals Vriendin K. onlangs zei : eens een blondine, altijd een blondine.  En hoewel ik nu al geruime tijd niet meer blond ben, blijf ik in mijn hart snakken naar een ander spiegelbeeld.  Hoe dikwijls men ook uitroept dat dit veel beter is en het toch zo goed staat enzovoort enzoblabla.

Het ware beter geweest dat mijn vermeende grijs echt grijs was geweest, dan had ik verleden week gewoon terug gekleurd met het bruinros want dat heb ik nog liggen en was ik nu weeral niet aan het twijfelen geslagen.

En dan te weten dat er zoveel echte ellende in de wereld is.

Commentaren

Ik zou gewoon gaan voor iets vrolijks. Deze zomer zijn de frisse lentekleurtjes onontbeerlijk. Alsook een paarsige schaduw die zich als het ware als een extra laag over uw grijs drapeert.
Mag ik u ook een sjaaltje aanraden? Ongetwijfeld hebben uw vele vriendinnen vrolijke stofjes die zich mits een kleine aanpassing heel erg lenen voor het maken van een schoon haarlint of een originele tulband.

Gepost door: Amanda, uw haarspecialiste | 23 april 2007

Een wijze raad: vraag nooit raad aan je kinderen i.v.m. haarkleur. Die van mij kwamen af met: groen, neenee: blauw; of nee, toch niet: ROZE! 't Is aubergine en toch wisten er 2 te zeggen: maar allee mama, ROZE hadden we gezegd!
Maar u, wijze huisvrouw, wist dit waarschijnlijk al wel ;o)

Gepost door: Lunatic | 24 april 2007

De commentaren zijn gesloten.