24 april 2007

Bedelen

Voor het programmaboekje van het schoolfeest moet het OC advertenties gaan ronselen. Dat wil zeggen in winkels waar je al eens komt, vragen of ze een half dan wel een heel blad willen kopen om reclame van hun winkel op te zetten.

Eerst ging ik naar de kinderwinkel. Daar is Vogeltje 3 T-shirts en een nief sjakosj rijker geworden. En het OC een advertentie.

Dan naar een dameswinkel. Daar ben ik een lange rok en 2 bloeskes tegengekomen en VERGEET ik om de advertentie te vragen, in mijn euforie over nog een lange rok. Moet ik nog eens terug helaas maar niet echt helaas.

Bij de juwelier heb ik mij gelukkig kunnen inhouden alhoewel ik wel opzichtig met mijn daar aangekochte horloge gezwierd heb. En die heeft zelfs een grotere advertentie als verleden jaar gevraagd.

Maar eigenlijk had ik beter de advertenties zelf betaald, als ik zo de rekening eens maak.

Bedelen is alleszins niet leuk, zelfs niet als het voor het goede doel is. Maar nu ik toch bezig ben : niemand tombolaprijzen of gadgets te veel?

Commentaren

Herkenbaar. Elk jaar breken wij ook onze hoofden over wat we allemaal in het prijzenpakket van Schoolidool kunnen steken.
Maar voor een tombola kan dat toch niet zo moeilijk zijn? Vraag aan al uw vriendinnen dat ze hunnen brol waar ze vanaf willen, geven.

Gepost door: Virginia | 24 april 2007

De commentaren zijn gesloten.