24 april 2007

Gefeliciteerd met uw spruit, beste buren!

Toen ik net even buiten stond met Zoon die terug naar school vertrok zag ik onze buurvrouw passeren met een kinderwagen.  Nu zie ik onze buurvrouw zo goed als nooit, evenmin als haar man en was haar hele zwangerschap mij ontgaan.

Het is, om precies te zijn van 13/8 geleden dat ik haar nog gezien heb.  Hoe ik dat zo weet?  Dat kan u hier nalezen.  En let dan vooral op de allerlaatste paragraaf.

Mijn heilwens is dus slechts ten dele uitgekomen want ik heb nog geen piepje gehoord, geen snik, geen krijs, geen brabbeltje, kortom : noppes.  En eigenlijk maar goed ook want wij zouden best eens op de eerste rij kunnen zitten om mee te genieten van een brulsessie.

Dus ofwel is het een modelkind (damn) ofwel ligt het langs de andere kant van hun huis en zijn de buren twee verder slachtoffer van nachtelijke krijspartijen.

Of wat nog waarschijnlijker is : het was een modelkind tot en met verleden nacht en deze nacht gaan wij mee genieten van een gilconcert, want zo lijkt het altijd te zijn : als ik iets denk in de aard van 'ooo kijk dat valt mee', gebeurt telkens precies het tegenovergestelde.

De commentaren zijn gesloten.