26 april 2007

Voorbereiding

Ondanks de hitte heb ik een produktieve dag achter de rug.  Een taak voor Zoon gemaakt (don't ask ) die een zeer welwillende vriendin (mag ik u vriendin noemen, beste A?) heeft nagelezen en er al mijn archaïsche uitdrukkingen heeft uitgehaald, dan gestreken, rekeningen betaald, mijn haar geverfd, jawel!

En dat allemaal omdat uw Huisvrouw morgen voor twee dagen naar zee gaat, met Geliefde en Vogel.  En hond.  Zoon wil niet mee dus die heeft een kat van huis weekend voor de boeg.

Het haar, trouwens, is volgens het pakje donkergoudblond maar in praktijk eerder weer rossig maar dan lichter.  Enfin, de uitgroei is weg en dat is al het belangrijkste.  Binnen een week of zes zal ik opnieuw kleurzeuren maar tot dan ben ik toch effe gerust.  En met mij de rest van de mensheid.

Morgen nog inpakken want al is het maar voor twee nachten er moet Vanalles mee.  Zonnespul, kleren, Tut en Vod, oplader gsm, sleutels, laat mij aub de sleutels niet vergeten, en ik weet zeker dat ik daarstraks nog aan vanalles gedacht heb dat ondertussen weer tussen de plooien van mijn geheugen gevallen is.  Ondergoed! Water voor de hond, zodat ik niet onmiddellijk naar de winkel moet rennen want van het zeekraantjeswater krijgt hij buikproblemen als u begrijpt wat ik bedoel!  Een boek!

Twee avonden internetloos, dat is weer lang geleden.  Om over de dagen  nog maar te zwijgen.  Uw Huisvrouw begint al a priori onthoudingsverschijnselen te krijgen.

Tot zondag nijvere lezertjes, ik wens u allen een geweldig weekend!

Commentaren

Donkergoudblond is dé kleur van deze zomer.
U hebt intuïtief een zeer goede keuze gemaakt!
Steeds tot uw dienst voor het verstrekken van raad bij komende haarproblemen.

Gepost door: Amanda, uw Haarspecialiste | 26 april 2007

Geniet van je weekend!

Gepost door: Virginia | 26 april 2007

ik hou... van roodachtig haar, maar ook van een ietwat 'archaïsche' schrijfstijl. Na maandenlang anoniem lezen...eindelijk genoeg OEMPF om dit te laten weten.

Gepost door: sodade | 27 april 2007

alé just het weekend dat ik nog eens naar antwerpen kom!
mor alé veel plezier!

Gepost door: kermit | 27 april 2007

De commentaren zijn gesloten.