07 mei 2007

In het water

Vanochtend moest ik even weg met mijn ouders.  Daarna zou ik gaan strijken, boodschappen doen en aangezien ik deze week verklaard had tot Nationale Opruimweek (althans hier in de Republiek Disfunctia) ging ik ook opruimen bij het leven.

Vanochtend draaide dus anders uit dan ik dacht.  Vogel was al vroeg op maar toen ik beneden kwam kermde ze 'Ik voel mij niet goeoeoed'.  Nu verdenk ik haar een beetje van carottentrekken want ziek voelt ze niet, koortsgewijs maar voor alle zekerheid heb ik haar dus maar thuisgehouden. 

Wat dus wil zeggen dat ik misschien vanmiddag nog even met de ouders wegmoet wanneer duidelijk gaat zijn of Miss Vogel al dan niet écht ziek is, opruimen een nog grotere opgave gaat worden, want ofwel gaat ze zich moeien ofwel maakt ze nog wat rommel bij, en dat ik moet strijken onder het genot van NL3 in plaats van een SATC of Keeping up Appearances.  En de boodschappen zullen van de buurwinkel komen in plaats van uit mijn geliefde Delhaize.

PLONS doen mijn schone plannen. Maar ach, nu mag ik weer een godganse dag af en aan woorden schrijven die Vogeltje kan naschrijven.  Alfabetisering in plaats van Orde in Disfunctia!  Qua nuttige bezigheid kan dat ook tellen.

Commentaren

Aaargh!! Nationale Opruimweek? Shiiiiit. *stuift naar de stofzuiger*

Waar komt al die rommel en vuiligheid toch vandaan? Grr.

Gepost door: Venus | 07 mei 2007

De commentaren zijn gesloten.