11 mei 2007

PASOEPtijd

Eén seconde voor mijn wekker afliep op het onchristelijke uur van 5.15 piepte mijn gsm ,die ik om onduidelijke redenen op het nachtkastje had gelegd, want dat doe ik normaal nooit (stralingen weet u wel).  Als Zoon zijn uitgaansleven bezigt, leg ik hem op de boekenkast in de slaapkamer, net iets dichter bij Geliefde dan bij mezelf.  Waar ik helemaal niks mee wil zeggen. Uiteraard.

Het was een sms van De Maffe, zeggende : Opstaan opstaan, het is tijd om te PASOEPEN.  In mijn slaapdronken toestand dacht ik er niet aan dat de gsm van De Maffe tijdsgeprogrammeerde smsen kan zenden dus ik stuurde fluks een 'ROFL, merci' terug.  Ik hoop dat ik haar niet ontijdig gewekt heb ermee.  Indien wel : mijn verontschuldigingen, ook aan de Mili.

Ik smeerde, schonk, PASOEPTE en wuifde.  En ging terug naar de bedstee.  Natuurlijk valt een mens dan niet zomaar terug in coma, dus al bij al heb ik misschien nog een dik uur verder geslapen voor de echte ontwaaktijd aangebroken was.

Met barstende hoofd-en nekpijn opgestaan, Vogel schoolklaar gemaakt, Vogel naar school gebracht en dan levenloos in de zetel nedergezegen.  Ik besloot dan maar een bad te nemen om de nek wat te verwennen.  Grote, grote fout.  Ik hou eigenlijk helemaal niet van baden (Ik douche natuurlijk alle dagen, begrijp me niet verkeerd) en zeker niet 's morgens.  Want hoe komt een mens uit een bad?  Helemaal rozig, gloeiend, slaperig en twintig kilo zwaarder, gevoelsmatig.  En mijn nek-en hoofdpijn zijn nog helemaal status quo.  Dat ik ook nog alle bedden verschoond heb (ik denk een dag te vroeg volgens Sien en Maria) getuigt van Ware Heldenmoed, Nijvere Lezertjes!

Gelukkig heeft mijn bezoek voor vanavond afgezegd wegens ook ziek.  Dikke Oef eigenlijk.  Hopelijk morgen beter, want dan gaan we uit eten, naar het Boshuisje nogmaals.  Loteling, here I come!

Commentaren

pas oepen Lolkes, de GSM lag hier veilig en wel op mijn bureauke beneden wegens gevaarlijke straling en zo, ge weet wel. Altijd tot uw dienst.

Gepost door: De Maffe | 11 mei 2007

Hm, wat zeggen Sien en Maria dan wel over "de lakens verschonen"?

:-D

Gepost door: Zita | 11 mei 2007

Op zaterdag hé Zita ;)

Gepost door: De Huisvrouw | 11 mei 2007

De commentaren zijn gesloten.