21 mei 2007

Werk

Uw huisvrouw heeft quasi de hele dag gewerkt.  Meer nog, ze is nog bezig.  En nee, ik heb geen betaald emplooi aangepakt maar ik heb besloten het programma-annex-advertentieboekje voor ons schoolfeest zelf te maken.  Want anders moesten we een wildvreemde buurman van een OClid , die het uit de goedheid van zijn hart wou doen, lastigvallen met deze toch wel monsterlijke klus.

Het gaat mij dagen en dagen werk kosten, maar zoals Geliefde altijd zegt : 'het is niet dat ge iets beters te doen hebt.'  Vandaar dat ik vandaag de moed in handen heb genomen om mij op PDF, scanner en nog vanalle onbekende terreinen te storten.

Onverhoopt succesvol, al zeg ik het zelf.  Er is een graficus aan mij verloren gegaan. Dus als u de komende dagen weinig van mij hoort, dan is het omdat ik worstel met Het Boekje.  Als ik maar geen burn-out heb binnenkort.  Ik voel hem precies al opkomen.

Commentaren

da's heartburn, gene burnout, als ge het voelt opkomen.
enfin, succes met 't boekske.

Gepost door: sodade | 21 mei 2007

Boekje Voor al uw raad over het in elkaar knutselen van boekjes slechts één adres: de maffe, boekjes in alle maten en formaten, christelijke en onchristelijke, deftige en ondeftige, mét of zonder gedichten, in kleur of in zwart wit, met zwans of serieus, met sossisgeur of liever met wat kaas. U vindt het allemaal bij de maffe. Ge hebt mijne nummer.

Gepost door: De maffe | 22 mei 2007

Die huisvrouw toch, aan werken denken alleen is genoeg om haar moe te krijgen!

Gepost door: Mathil | 22 mei 2007

De commentaren zijn gesloten.