25 mei 2007

Dromen 2

Ik kon niet slapen vannacht, ik heb 02.00 nog zien passeren en toen ik eindelijk wel sliep, droomde ik dat ik niet kon slapen.  Go figure.

En tijdens mijn slapeloze nacht, droomgewijs, kwam daar ineens Pieter de Crem in mijn slaapkamer.  Pieter de Crem, lezertjes!  Ik wist zelfs niet dat ik die mens kende, ik heb hem gegoogled en jawel hij ziet er exact zo uit als in mijn droom.

En wat deed hij daar, vraagt u zich misschien af?  Wel hij kwam Sien en Mariagewijs met van die staalpotjes door mijn huis, op zoek naar schimmels, vuil en bacteriën.  En hij was gedegouteerd door wat hij allemaal aantrof.  Zeer vreemd want de poetsvrouw is net geweest.  En toen hij de deur uit was, was het in mijn droom 7 uur en had ik dus niet geslapen en toen volgde er nog een waanzinnige tocht met een trein, naar een studentenhuis, waar Pieter beter eens had kunnen langsgaan dan langs mijn huis want het was er niet proper, zacht uitgedrukt.  En vol studenten met dreadlocks.  Leuke mensen trouwens.

En toen werd ik wakker en was het 5 uur.  Om maar te zeggen dat ik niet goed geslapen heb.  Pieter de Crem begot.  Hoe kom ik erbij?

decoration

 

Commentaren

en met het beeld van deze foto erbij... Oh jé!!! Ik kan hier enkel mijn diep medeleven betuigen.

Gepost door: sodade | 25 mei 2007

Ieuw!

Gepost door: kermit | 26 mei 2007

Heb jij verkiezingsstress-by-proxy mss? In de plaats van Virginia? LOL

Gepost door: Lunatic | 26 mei 2007

Jùk, Pieter De Crem dan nog!
Jùk jùk jùk!!!

Gepost door: Virginia | 27 mei 2007

Pieter de Crem nogwelaantoe... 'k kan geloven dat ge amper geslapen hebt...!!

Gepost door: nervous midwife | 27 mei 2007

Allez gij, nog zo ne sympathieke mens. Ik zou er direct op stemmen.

Gepost door: niesje | 29 mei 2007

De commentaren zijn gesloten.