29 mei 2007

Antwerken

7c900af0-1e05-4907-af11-81c20cb36c0aVanochtend moest ik via de Leien naar een afspraak. En net zoals vorige keer zat er niks anders op dan van links naar rechts te zwalken. Hekel!

En dat met een hoofd kloppend van de sinuspijn. Want ja, daar ben ik sinds gisteren mee gezegend, als waardige opvolger voor de allergie. En ik die dacht dat na een jeugd vol sinusitus die euvel mij eindelijk verlaten had. Ik zou een mooi verhaal kunnen vertellen over wat er eergisteren uit mijn neusholte kwam, maar ik zal het u besparen, het is tenslotte lunchtijd.

In het terugkomen ben ik langs de Rooseveltplaats gereden, ook altijd fijn. Men mag sinds die heraanleg blij zijn dat men bij het afdraaien niet door een tram geramd wordt. Het trekt op niks, NIKS zeg ik u.Maar volgens Antwerken zal (als ik het goed begrepen heb tenminste want het is nogal een onduidelijke uitleg) de leienmiserie in najaar 2007 achter de rug zijn. Eerst zien en dan geloven, en dan zal het ook wel weer op niks trekken. Uw huisvrouw, door kloppende oogkas getransformeerd tot een pessimist. Het is weer eens wat anders.

Commentaren

de tram wint altijd:)

ge moogt hier eens met ventje discussieren. Die vindt het net goed dat trams altijd voorrang hebben. Ze staan zelfs nog te veel stil.
:p

Gepost door: zinzia | 29 mei 2007

najaar 2007 hopelijk zijn kloppende oogkas en antwerken gerelateerd pessimisme dan ook voorbij. Liefst nog vroeger ook...

Gepost door: sodade | 30 mei 2007

De commentaren zijn gesloten.