30 mei 2007

Koen

Vogel heeft het spelletje 'mama laat dit diertje eens praten' herontdekt. Dat moest ik vroeger veel doen maar het was nu toch al enige maanden geleden.

Dit spel houdt in dat een willekeurig speelgoeddier middels mezelve een stem krijgt en dat ik hem ook moet vasthouden en zijn kopje levensecht moet laten bewegen tijdens het praten. U snapt direct dat het niet mijn favoriete spel is.

Helaas, sinds gisteren moet ik De Keurslagerbeer (gekregen van haar tante, komende van een spaarkaart van.. Juist ja! De Keurslager!) leven inblazen en eindeloze gesprekken laten voeren met mijn Vogeltje. Met een berenstem, uiteraard, wat denkelijk niet bevorderlijk is voor het welzijn mijner stembanden. Hij moest gisteren plots ook een naam en het eerste wat bij mij opkwam was 'Koen' en nu heet de Keurslagerbeer dus Koen.

En het blijkt nu, volgens Vogel, dat het morgen Koen zijn verjaardag is. En dus moeten we morgen feesten, want ze is uitgenodigd op zijn feestje. Dit laatste heeft ze zelf bekokstoofd met Koen, daar had mijn stem niks mee te maken. Koen heeft alvast een feesthoedje klaarliggen en ook Mickey, Zebra en Cliffordhond zijn uitgenodigd.

En ik zal ook wel mogen komen. Uiteraard, wie gaat er anders Koens vreugde over zijn feesteten (honing uiteraard) uitdrukken?

Maar wat nog straffer is : Koen mocht zelfs mee gaan slapen. In Haar Bed! Nog nooit heeft een knuffel die eer gekregen want Vogel wil nooit knuffels in bed. En nu liggen ze daar zij aan zij, te slapen in afwachting van Koens verjaardag. Spannend! Zou ik alvast ballonnen hangen?

Commentaren

Balonnen?
Doen!!
En koopp hem een kadootje dat hij en vogel maar niets vinden (en jij wel).

Gepost door: lady in black | 30 mei 2007

Koen de Keurslagerbeer, ik schok!

Gepost door: joke | 31 mei 2007

De commentaren zijn gesloten.