11 juni 2007

Vlinderpaleis

Ik moest vanochtend in het Nieuw Gerechtshof zijn.  U weet wel het beruchte Vlinderpaleis.  Vreest niet, Nijver Lezertje, het was een puur administratieve kwestie, u zal uw Huisvrouw niet moeten missen wegens in het gevang voor onbepaalde tijd zonder kans op vervroegde vrijlating.

Nee dus.

Het Vlinderpaleis is nooit echt mijn ding geweest van uitzicht, ik heb het niet zo op nieuwerwetsigheid, maar ik vond het altijd wel een indrukwekkend gebouw.  Echter vooraleer er binnen te geraken moet men 3 miljoen trappen doen.  Er zijn ook wel liften maar ik dacht, kom Huisvrouw, werk wat aan uw conditie.  Ik hoop dat ik daar echter nooit in de winter moet zijn, want dan lijken mij zowel voorplein als trappen een ware death trap.

Binnengekomen vraag ik richtlijnen naar waar ik moest zijn en OMG, algoed dat ik nog niet helemaal dement ben, of ik was nog aan het ronddwalen.

Maar goed, ik vond waar ik moest zijn en heb ondertussen geconstateerd dat de triljoen ruiten allemaal vuil zijn, een beetje gelijk bij mij thuis , en dat de verf in de trapzaal overal al vol vingerafdrukken staat, ook een beetje gelijk bij mij thuis.  En dat er een lek is, die een grote drup veroorzaakte.

Ik heb ook ijverig gespeurd naar Kris Luyckx die van mij een stem heeft gekregen wegens zeer knap, maar helaas niet gespot. 

Dit laatste doet mij tevens overpeinzen dat het stemrecht voor vrouwen misschien toch niet zo'n goed idee was, gezien de reden van mijn voorkeursstem. Graptje natuurlijk Nijvere Lezers. Maar dat had u ongetwijfeld al door.

Commentaren

Ha! Ik heb hem ook gezien, die grote drup! Zo nieuw en nu al lek, als dat over het apparaat justitie maar niet gezegd kan worden zeker ;o)
Heb me trouwens dezelfde bedenkingen gemaakt over die houten trap: daar gaan ongelukken gebeuren denk ik.

Gepost door: Lunatic | 11 juni 2007

u moet zich dus helemaal thuis gevoeld hebben... én dan nog zoveel trappen om gratis aan uw conditie te werken terwijl u nuttige taken vervult!
Soms kan een dag niet meer stuk...

Gepost door: sodade | 11 juni 2007

De commentaren zijn gesloten.