12 juni 2007

Een Strak Schema

Ik verkondigde gisteren aan de vriendinnen dat ik mij vandaag aan een strak schema moest houden.  Want ik moest : naar de post, heeeel veel opruimen, was sorteren, de buitentrap eens schuren, groenten halen, naar de GB, enfin het zou een drukke dag worden.

Om half elf was ik slechts even  naar de post gefietst en dacht ik juist aan het vervolg van het schema te beginnen toen vriendin J. mij vroeg, nee smeekte, om even mee naar het Shopping Center te gaan.  Voor de vorm sputterde ik hevig tegen want vanochtend hadden Geliefde en ik volgende conversatie gehad :

-Ruim jij nog eens duchtig op vandaag, want ik wil vanavond in de tuin werken als jij naar Valk bent.

-Ja precies of jij ruimt anders op.

-De keuken toch wel?

-Die IS toch al opgeruimd (en uw huisvrouw wees met een wijds gebaar rond zich)

En toen barstte Geliefde in lachen uit.  Dus ik had blijkbaar nog wel wat werk voor de boeg.  Maar kan men een vriendin zomaar afwijzen?  Plus dat ik dringend ondergoed voor Zoon moest kopen.  En dan kon ik daar ineens naar de GB.

Dus ben ik gegaan.  En nu ben ik terug en ziet het er naar uit dat van het Schema niet veel meer gaat overschieten, want ik moet nog wel om de groenten.  Geliefde zal blij mogen zijn als ik nog een mini-opruimronde kan houden.  Maar ik kan het echt niet helpen, 't is allemaal J. haar schuld.

Commentaren

Blogt eens ne foto van vriendin J, misschien dat het helpt...

Gepost door: Miss Marple | 12 juni 2007

gelukkig was ik al tot debiel gebombardeerd, anders had het er slecht uitgezien voor mij. Dat geliefde het mij vergeve

Gepost door: vriendin j | 12 juni 2007

goed zo! een vrouw moet haar prioriteiten kennen!

Gepost door: sodade | 12 juni 2007

De commentaren zijn gesloten.