14 juni 2007

Crash

Moest iemand zich nog afvragen hoe het zit met Meneer Montignac ten huize van : slecht dus.  En ik ben het beu.  Ik wil, moet en zal 8 kilo afvallen.  Duhus heb ik een proteïnedieet besteld.  Gewoon per internet .  Vandaag werd het geleverd.  Een keur aan ongetwijfeld wansmakelijke zakjes.  Maar nu zit ik met een groot dilemma. Hoe doet een mens die een sociaal leven heeft aan het proteïnedieet?

Mijn eerste optie was om er na de volgende GVD mee te beginnen.  Maar dan is de tijd net wat kort voor Geliefde verlof heeft.  Want als Geliefde verlof heeft, wil die natuurlijk ook gaan eten.  En drinken.  En 'gij gaat toch niet midden in de zomer zielig gaan doen' sprak hij.  Mijn argument dat hij daar dan wel een slanke vrouw voor in de plaats zou krijgen, kon hem blijkbaar niet bekoren.  Wat hem siert, absoluut.

De tweede optie, zijnde nu beginnen is niet ideaal wegens binnenkort GVD en ondertussen nog zeker 1 etentje gepland. Vriendin V/P opperde om er dan een proteïneGVD van te maken, maar dat zullen de deelnemers niet zien zitten denk ik. Of wel, deelnemers??

Aan de andere kant kan ik natuurlijk ook gewoon toekijken hoe mijn vriendinnen schransen, op zich zou mij dat niet veel doen, eens ik begonnen ben . Denk ik.

Optie drie is wachten tot in augustus, maar daartegen is de zomer bijna voorbij en aangezien ik volgens mijn vriendinnen na zo een crashdieet gelijk weer ga bijkomen, is het de moeite niet meer.

Dilemma, dilemma. Wie weet raad?

 

Update : Vrijdag gaan we bij vrienden eten en zaterdag wil  Geliefde nog uit gaan eten, dus begin ik zondag.  Op de GVD zal ik mij een proteïnepannenkoek of-omelet bakken. Het zij zo.  Het schijnt ook dat men van het proteïnedieet gaat stinken, dus ik zal vragen aan vriendin/verpleegster M. om zo een monddoekje mee te brengen van het ziekenhuis.

Commentaren

- 32 kg in een medio recent verleden Leg uw 'blazoen' ongewassen in de bestekla. Dat helpt. Uw zal walgen om het te gebruiken, vervolgens blijft verstoken van lekkere dingen waar u uw blazoen voor nodig heeft en tot slot vliegen de kilo's eraf.
Ernstig: als je wil vermageren moet je behoorlijk egocentrisch te werk gaan. Al je overwegingen betreffen andere mensen, sociale verplichten of plezier enz. Dat werkt haast niet. Echt een poos je eigen gang gaan en mensen om eerlijk begrip vragen.
't ligt er maar aan hoe graag je die kilo's kwijt wil :)

Gepost door: sodade | 14 juni 2007

Eerlijk begrip? Gij kent mijn vriendinnen niet zekers? Die gaan voor mijn neus hevige, verheerlijkte smakgeluiden maken.;)

Gepost door: De Huisvrouw | 14 juni 2007

rara... iets in me deed dat al vermoeden. Tja, dan kan ik u alleen maar sterkte wensen, beste Huisvrouw. En een goei deegrol misschien!

Gepost door: sodade | 14 juni 2007

dieet Huisvrouw, zal een monddoekje volstaan? Of wacht... het is wellicht een lumineus idee...
Het zou perfect in het aangaan van een dieet kunnen passen. U draagt het monddoekje van vóór de maaltijd en kan dus niets meer eten. De strijd tegen de kilo's en gierende en smakkende vriendinnen is daarmee aangevat!
Voilà!

Gepost door: sodade | 15 juni 2007

Ik zou in uw plaats gewoon een paar dagen aan een survivaltocht of zoiets doen, midden in de woestijn of de jungle.
Vooruit, boeken maar !

Gepost door: Momus | 15 juni 2007

De commentaren zijn gesloten.