17 juni 2007

Proteineprut

Vandaag was de Eerste Dieetdag.  Mijn ontbijt bestond uit poeder dat verondersteld werd om havermout met appel en kaneel te worden.  Zelden zo iets smerigs gegeten.  Op de manège heb ik een proteïnechocoladedrank geconsumeerd, en liters water, koffie en light troep naar binnen gegoten.  Effenaf triestig. 

 Maar gelukkig was daar de support van mijn vrienden.  Zoals in verhalen over verrukkelijke barbecues en treffelijke wijnen en meer van dat fraais. (Ja gij, vriend Serge, voel u vooral aangesproken!)  En barbaas P. die vreesde een overbruggingskrediet te moeten gaan nemen, nu ik een maand droog sta. Fijn toch, zo'n steun?  Maar ze zullen niet blijven lachen als ik binnenkort dennig ten tonele verschijn.

Het avondmaal was dan weer wel geslaagd.  Een veloutésoep en een omelet met champignons en tomaten.  Niet slecht voorwaar.  Ik zie het nog helemaal zitten.  Ik zal u helaas de vorderingen in kilo's niet kunnen melden, aangezien er ergens Ten Internette een weddenschap loopt dienaangaande.  Op 15/7 het eindresultaat.  Ik laat het u weten.

Commentaren

Hou vol, vrouw, ge doet dat goed. Schenk u nog een glas duur bronwater in, omdat je het waard bent!

Gepost door: Petra Van Roe, uw persoonlijke dieetgoeroe | 17 juni 2007

De commentaren zijn gesloten.