22 juni 2007

Fiets!

Ik was daarnet onderweg naar Het Dorp toen ik aan het stoplicht vlakbij een politiewagen stond.  Ik dacht 'shit, ik heb geen gordel aan' wat redelijk debiel is, aangezien ik per fiets was.  Verder had ik wind op kop.  Geen windkracht 10, eerder een fris briesje maar toch.  En het merkwaardige is, dat ik op de terugweg opnieuw wind op kop had.  Iemand hierboven wil het dieet een handje helpen denk ik.

Het dieet, tussen haakjes, gaat onwaarschijnlijk goed.  Wat een bevredigend gevoel om zo snel gewicht te verliezen.  En honger heb ik ook niet. En door het vele water plas ik kristalheldere rivieren, maar dat wilde u niet weten zeker?

In Het Dorp sprong er trouwens opeens een man voor mijn wielen.  Niet om mij te complimenteren met mijn ranke lijf, maar om inlichtingen over mijn Rosiefiets.  Want zijn vrouw wou er ook zo een, maar hij had enkel nog maar een dealer in Nederland gevonden.  Ik heb hem zeer gelukkig gemaakt door hem te verwijzen naar Fiets! alwaar men niet alleen deze tweewieler maar nog vele andere interessante fietsen verkoopt.

En nu mag ik alweer een heerlijk proteinezakje gaan uitkiezen.  Ik denk dat ik nog eens een omelet pak. Jummie.

Commentaren

chapeau met de vorderingen! fijn hé, als je kan doorzetten en je merkt die vorderingen ook relatief snel :) dat geeft je extra moed om door te gaan!

prettig weekend!

Gepost door: CIA | 22 juni 2007

geluk Het mooie leven, in al zijn eenvoud...
Ik ben zelfs gewoon jaloers op zoveel contentement en vreugde die uit dit tekstje lijken te blijken.
Draagt u ook nog een holly-hobbiejurkje (kent u dat nog?) en bijpassend hoedje? dan is het mogelijk dat ik u gezien heb. Met gordel, weliswaar. U glimlachte en in het spoor van Uw fiets slingerden wat overtollige grammen in de lucht. Zó weg!

Gepost door: sodade | 22 juni 2007

Dat was ik Sodade, ge hebt dat goed gezien!
En nu krijg ik acuut enorme nostalgie naar mijn supergrote Holly Hobbiepop van toen ik klein was. Subiet eens aan ons mama vragen wat daar van geworden is. Ooooo ik ga op zoek naar eentje voor Vogel.

Gepost door: De huisvrouw | 22 juni 2007

De commentaren zijn gesloten.