23 juni 2007

Trapped

Op de manège kregen we vanmiddag het bezoek van Mme Zsazsa met zoon J. Nadat Geliefde gereden had (en ik een kwartier) gingen we nog wat drinken.  Mme. Zsazsa loopt naar het speeltuintje om haar zoontje terug te halen en roept mij opeens met dringende stem.

Ik snel toe en wat blijkt : een jongetje van een jaar of tien heeft zich bovenop een klimrek in kubusvorm gehesen, is door de dwarspalen gaan hangen aan zijn armen,lijf naar beneden en kan zich niet meer terughijsen. Beeld u iemand in die door een plafond gezakt is .

Giechelend bevrijden we het slachtoffer uit zijn benarde positie door hem aan zijn benen en achterwerk te steunen en hem zijn armen te laten lossen.

Zijn moeder kwam er net aan en neemt hem mee terug , onderwijl 'aandachttrekkerke' mompelend. Ocharme de jongen. Tot zover zijn machopogingen.

Verder kunnen we nog naar binnen vluchten voor een gigantische stortbui.  Mijn arme Zoon, die zit op een festival in de Lilse Bergen.  Gelukkig heeft hij droge kleren bij. Hij zal ze kunnen gebruiken.

Commentaren

En dan ... En dan heb je nog niet veteld over onze nieuwe politieke partij!

Gepost door: Mme zsazsa | 24 juni 2007

De commentaren zijn gesloten.