24 juni 2007

Wei

Vanmiddag ging ik van de manège tot bij Vriendin J. die een demonstratie voor een hoop vrouwen gaf van haar geweldige kinderkleertjes (ga dat zien! http://www.kikisj.be ) . Vooral omdat de mij tot dan toe IRL onbekende vriendin A. ook zou komen (we hebben elkaar doodgeknuffeld ;) ) want de kleertjes kende ik al (maar kocht toch nog een extra overslagtuniekje wegens zo'n schone rode kleur).

Ik wou slechts een uurtje blijven, het werden er bijna 2, en toen kreeg ik Kleine Vogel nog niet mee.  Die wou nog blijven spelen.  Dus bood Mme. Zsazsa zeer vriendelijk en grootmoedig aan om Vogel later naar de manège te brengen.

Op de korte rit van bij J. naar ons vroeg Vogel aan Mme. Z. of zij ook paarden had. Mme.Z. bevestigde dat zij twee paarden heeft.  En waar staan die dan wel, wou Vogel weten.  Wel, op de wei aan ons huis, vertelde Mme.Z.  Waarop Vogel in schaterlachen uitbarstte.  OP DE WEI, alleee zeg.  Onze paarden staan wel in de manège hoor. Wederom schaterlach.  En terwijl Mme. Z. nog iets heel anders aan het vertellen was, bleef Vogeltje lachen.  Op de wei, hoe komt ze erbij!

Want Valk heeft wel een wei (waar Geliefde tussen haakjes 3 dagen in gewerkt heeft deze week om ze te fatsoeneren) maar staat het grootste deel van de tijd wel op stal.  Zoals een fatsoenlijk paard betaamt blijkbaar, volgens Vogel.

Wat mij naadloos naar het volgende onderwerp brengt, haak niet af Beste Lezertjes, maar lees het volgende bericht, u maakt de geboorte van een nieuwe partij mee!

Commentaren

Een wei is voor koeien, zal ze gedacht hebben

Gepost door: De bleke | 25 juni 2007

De commentaren zijn gesloten.