26 juni 2007

Ruiten en gordijnen

In het water om de ramen te lappen gooi ik heel ouderwets amoniak.  Een tikkeltje te veel want de dampen bedwelmen mij bijna. Ik begin aan de ruiten en bedenk dat het veel te lang geleden is .  Maar dat had ik even tevoren ook al bedacht toen ik de gordijnen er afhaalde en moest niezen van het stof dat mee naar beneden kwam. Shame on me.

Als ik bij de zijkant ben zie ik de bejaarde buurvrouw die mij vanuit haar slaapkamerraam een bemoedigende thumbs up en een goedkeurend knikje geeft.  Dat betekent ofwel dat ze medelijden met mij heeft ofwel dat ze blij is om eindelijk niet meer op smoezelige ramen en dito gordijnen te moeten zien. Ik houd het gemakshalve maar op het eerste.

Beste Vriendin V/P, ik hoop dat ge al mijn efforts op prijs stelt.  Ik zal morgen de hond nog parfumeren.

En zowel aan Vriendin V/P als aan de anderen : ik EIS bewonderende blikken en geluiden, echter wel bij het binnentreden van de living want langs buiten zien de gordijnen er nog altijd niet wit uit wegens iets getinte ramen.  Maar langs binnen straalt de Dixanwitheid u tegemoet.  Apprecieer het luidruchtig.  De huisvrouw dankt u!

Commentaren

Ik oefen alvast voor de spiegel vanavond om geloofwaardig over te komen :-)

Gepost door: Vriendin V/P | 26 juni 2007

Ah, is er iets te doen dan morgen?
Waar en wanneer word ik verwacht?
;-)

Gepost door: Virginia | 26 juni 2007

Amai, ik zie het tot hier!

Gepost door: De bleke | 26 juni 2007

Al een geluk dat ik dit nog lees, ik zal mijn best doen het niet te vergeten ;)

Vrouwen zijn naar 't schijnt goed in faken, toch? ;))))

Gepost door: D | 26 juni 2007

Bravo ... Huisvrouw, eindelijk gelukt het de satelliet om een helder beeld van uw ramen, daarachterhangende (door het vensterglas ietwat getinte doch verder) helderwitte gordijnen en wat glimpen van Uzelve in de woning op te vangen. De wereld, inclusief de FBI, CIA, NASA én de Marsmannentjes danken U.
Zie ook: Google Earth :)

Gepost door: sodade | 27 juni 2007

Het was werkelijk waar oogverblindend proper. Alleen den oven stonk een beetje :-)

Gepost door: Vriendin V/P | 27 juni 2007

De commentaren zijn gesloten.