30 juni 2007

Solden en grapjes

Vanochtend naar 't Stad.  Niet voor de solden maar ondanks de solden.  We waren extra vroeg gegaan (nou ja, ik was om negen uur opgestaan, een grote effort voor een zaterdag en om half elf waren we er) maar er was al bijna geen doorkomen aan. En als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan is het wel een mensenmassa op koopjesjacht.  Nou nee, er zijn veel dingen waar ik een hekel aan heb maar die som ik een andere keer wel eens op.

In extremis heb ik een paar bloesjes gekocht, niet gepast want daar heb ik ook een hekel aan (aha! Nog eentje!) en 5 boeken maar die waren uiteraard niet in afslag. 

Vanmiddag dan naar de Valk, waar een vriend een verhaal begint met : 'Toen ik in Vietnam was....' waarop ik gillend plat ga van het lachen, want ik zag hem al door de loopgraven kruipen.  En het verhaal ging over verbrand zijn.  Van de Agent Orange denkelijk.

En als uitsmijter vond Geliefde het heel vermakelijk om Vogeltje van de wasabi bij zijn sushi te laten proeven ('Tuurlijk mag je proeven Vogel!'). Zij echter iets minder.

Commentaren

Jij hebt kinderen en jij vindt négen uur vroeg opstaan ???


Gepost door: Viki | 01 juli 2007

De commentaren zijn gesloten.