16 juli 2007

Ze(e)ver

DSC_3098
Dokter Phil ging naar zee en wij mochten mee.  We hebben allemaal genoten.  Het weer was een meevaller, ik heb geen enkele dag gekookt, wat meer moet een mens hebben?
Vogel is dol op zand en zee en wandelt eigenlijk heel ver zonder al te veel gezeur.  Behalve één keer maar daarover subiet meer.
We hebben roggen geaaid in Sealife, vlinders bewonderd in de vlindertuin en voor de rest dus niet al te veel uitgestoken.  Heerlijk.
Was het allemaal rozengeur en maneschijn?  Nee natuurlijk niet.
-De ene keer dat Vogel niet verder wou/kon lopen en ik haar op mijn rug gedragen heb, ben ik mijn ring kwijtgeraakt.  Nu doe ik normaal niet sentimenteel over dat soort dingen maar déze ring heb ik gekregen toen zij geboren is en het was gewoon een hele mooie en ik ben er heel droevig om.
-Bij Moeder Siska of zoiets over de vlindertuin heeft Vogel heerlijk gespeeld in de bijbehorende speeltuin terwijl wij een gloeiende hoofdpijn kweekten van een kind (1,5 jaar zoiets) dat ANDERHALF UUR gekrijst heeft.  Ik zou doorgegaan zijn in de ouders hun plaats maar ze hielden helaas koppig stand.  Een oma-met-familie is wel gaan lopen voor het lawaai, die zat er vlak over.  En vertrouwde ons toe dat ze het niet meer aankon. 
-Eén keer hebben we een foute restaurantkeuze gemaakt en behalve de bijbehorende foute muziek kregen we ook nog macedoine uit blik op het bord.  Een culinaire misser die naar ik dacht sinds de jaren zeventig uit de horeca verbannen was.  Niet dus.
-Vogel heeft geen seconde gezwegen van ochtendgloren tot bedtijd, tot we op de laatste dag een doos aankleedpopjes van Polly Pocket kochten en toen hebben we zelfs zonder geluid van harentwege gegeten.  Was dat effe een opluchting.
En tot slot heeft Geliefde zich ook nog vermeid met het fotograferen van prachtige uitzichten.  Ik geef u een voorbeeldje :
DSC_3116

Het was een geslaagde vakantie, effenaf. 

 

Commentaren

Oei, zoude die regime niet nog een beetje verder doen ?

Gepost door: Viki | 16 juli 2007

Schoon onderbroek! In de soldekes gekocht?

Gepost door: Joke | 16 juli 2007

Ooh, ik ben ooit aan zee gaan eten en als nagerecht kregen we een potje fruitcoctail (uit blik), dat moet jullie restaurantje geweest zijn!

Gepost door: Mme Zsazsa | 16 juli 2007

grote ogen van cracotte Is dat echt uw gat?

viki, rofl:)

Gepost door: zinzia | 17 juli 2007

Ik docht juist hetzelfde, Viki. Ge zou dat zo precies niet zeggen hè, dat ze zoveel is afgevallen. Bestel nog maar een ladingske proteïneprut zou ik zeggen.

Gepost door: Vriendin V/P | 17 juli 2007

Mor allee trutten allemaal (behalve Mme Zsazsza ;) ), natuurlijk is dat niet mijn gat. Docht ge dat ik dat anders hier zou zetten? Nee mijn gat is frèle en beschaafd. A ja.

Gepost door: De Huisvrouw | 17 juli 2007

Ferm poepeke zeg. Heeft hij daar lang moeten achter zoeken?

Gepost door: Mathil | 17 juli 2007

Hoe kan een kind bij moeder siska anderhalf uur wenen? Ze kunnen daar wafels en pannekoeken eten en in de speeltuin spelen begot. Wat moet een kind nog meer hebben?

Gepost door: crashtestmommy | 17 juli 2007

Prachtige foto's Uw blog is gewoon prachtig en uitnodigend om zeker nog terug te komen. Maar er is ook dit nog: Moest een (niet verplichte) opwelling je overmeesteren om een kijkje te komen nemen op ons plekje van rust, zoals ik het zelf noem, doe het dan gerust. Nog een prettig weekend met overvloed aan zon ! Groetjes en tot blog.

Gepost door: Tuingenieter | 20 juli 2007

De commentaren zijn gesloten.