20 juli 2007

De Week.

Bijna een week niet geblogd zie ik, dus ik geef maar even een korte samenvatting :

 

Maandag : ben ik vergeten, zal dus niet spectaculair geweest zijn.

Dinsdag : was Geliefde jarig en zijn we samen naar de Valk geweest.  Niet gaan eten wegens overdosis uiteten aan zee.

Woensdag : bezoek van vriendin E. die alhier geconfronteerd werd met vriendinnen J. en Mme. Zsazsa.  We hebben goed gelachen (en gedronken.Amai.  Behalve Vriendin E. die nog een kater had van de dag daarvoor.  HA! ) J. en Mme Z. bleven nog eten, vriendin J

E. moest jammerlijk genoeg vroeger door want die had nog een afspraak.

Donderdag : bezoek van vriendin V/P.  die bleef eten.  Ik  had de za'tarkip van Nigella gemarineerd (die héél, maar dan ook héééééél erg in de smaak viel, ik zou u het recept geven, maar misschien heb ik nog altijd een receptuurverbod van Mme. Zsasa?) en de groenten voor de bijbehorende sla mocht mijn neurotische vriendin wassen en snijden.  Wat ze beide heel erg keurig gedaan heeft. Nog nooit zo'n proper slaatje gegeten denkelijk. 

 We hebben voorts zitten kleppen tot bij twaalf uur en dan nog was Geliefde niet thuis.  Die was op de manège in handen gevallen van onze vriend de Texaan, de schoonbroer van een vriendin, die weer eens in het land is.  Geliefde kwam om één uur thuis (nadat hij en de Texaanse vriend mij telefonisch verschillende  keren hadden op de hoogte gehouden van de vorderingen) .  Dus we lagen weer heel laat in bed.  Gelukkig kan ik uitslapen.

Vandaag was een luie dag voor mij.  Eindelijk de propere-kleren-koffer van aan zee uitgepakt.  Beter laat dan nooit.  En verder geïnternet, want ook op dat gebied heb ik een drukken week achter de rug.

Ik heb al langer geen E en N meer op mijn toetsenbord staan, maar nu beginnen de K en de D ook af te slijten.  Gelukkig typ ik blind.  Want het gaat er nog niet op beteren, denk ik.

Zo, u bent weer helemaal bij. Oef.

Commentaren

synthese Samenvattingen zijn prettig. Efficiënt zelfs, zou ik zeggen. Zeker in de vakantieperiode. Het spaart tijd uit bij het bijlezen. Iedereen zou het moeten doen: Een samenvatting, ipv alle dagen iets.

Gepost door: sodade | 22 juli 2007

ik wil anders het recept van de kip wel...

Gepost door: kermit | 22 juli 2007

De commentaren zijn gesloten.