22 juli 2007

De vlieg.

Vriend S. ving een vlieg. Ze zat op zijn lijf (bil?) en opeens had hij haar in zijn hand.  Levend dus.  Het hele manègevriendengezelschap was gepast onder de indruk. 

Maar het was een trukje, bekende hij.  je moest gewoon met je hand naar haar voorkant gaan want De Vlieg stijgt alleen naar voren op en ziet De Hand dan niet aankomen.  Of zoiets. 

Dat moest ik ook proberen.  Maar ik trof natuurlijk de enige vlieg in het hele universum die achterwaarts opstijgt.  Het moet weer lukken. Zucht.

ps : we zijn nog met Vriend S., Vriendin M., En nog twee vrienden, hun en onze dochter gaan eten in het beruchte Boshuisje gaan eten.  Zonder loteling voor mij wegens dieet, maar toch zeer geslaagd. Theo van het Boshuisje heeft ditmaal een Duits lied gezongen.  Ook niet te versmaden.

ps 2. : ik heb een existentiële crisis op paardrijgebied gehad.  Ik wou er niet op met andere woorden.  Zeer strange.  Hoop dat het vlug overgaat.  En tot overmaat van ramp had vriendin M. een absoluut paardentopmoment gekend.  Dus terwijl ik zat te bleiten van frustratie, zat zij te gloaten.  Damn her.(grapje he, M. ;)  )

Commentaren

tegen beton is het hier dat ik moet zijn om een vlieg te redden?

Gepost door: sodade | 24 juli 2007

Ze.... doet nochthans nooit geen vlieg kwaad !?Groeten

Gepost door: Johan | 28 juli 2007

De commentaren zijn gesloten.