24 juli 2007

Bezoek

Gisteren kwam Mevr. Vooralsof met haar dochter langs om wat spullen te halen.  Dochter was gekleed als een Holly Hobbiepop.  Tenminste dat vond ik en Mevr. V. bekende dat ze het erom gedaan had omdat ik daar mijn voorliefde eens voor had laten blijken.  En schattig dat ze was!

Onze dochters waren direct weer vertrouwd met elkaar, gingen de vissen voederen, Zoon plagen, zich verkleden en uiteindelijk toch ook wel een filmpje kijken.

Wij moesten opkrassen want ze verstonden niks door ons geklets.  De rest van ons gesprek (waarin we Grote Maatschappelijke Problemen onder de loupe hebben genomen, naast de gebruikelijke roddel natuurlijk *groene grijns* ) werd in de keuken gevoerd onder het genot van een glaasje wit.Of 3.

En Mevr. V. die eerst een stuk weigerde heeft uiteindelijk 3 (DRIE!) stukken cake opgegeten en nog een overblijfsel van Vogeltje.  En dan kan ze nog bogen op een kindermaat.  Het leven is echt niet eerlijk.

 

Edit: Deze vriendin meende te  moeten verstaan dat Mevr. Vooralsof zich aan kannibalisme te buiten was gegaan , dus voor alle duidelijkheid : ze heeft een overblijfsel van Vogel haar CAKE opgegeten, niet van Vogel zelf.  Oef, blij dat dit misverstand de wereld uit is.

 

De commentaren zijn gesloten.