28 juli 2007

De week enzovoort

Deze week heb ik mijn lezertjes weer gruwelijk verwaarloosd, waarvoor mijn verontschuldigingen.  Met de vakantie en Vogel alom aanwezig lijkt het posten er niet van te komen , alhoewel ik toch genoeg interneturen klop.

We hebben een heel gezellige middag achter de rug met Mevr. Pixie wiens man nog in extremis werd opgetrommeld voor een etentje à l'mproviste en voor de rest ben ik druk geweest met vanalles en niets.  En ook met honderachtentwintig manden strijk, maar dat terzijde.

Vandaag zijn Geliefde en de man van Mevr. Zsasa samen gaan wandelen te paard.  Met een aantal anderen die allemaal bij ons op de manège staan.  In tegenstelling tot het paard van de geliefde van Mevr. Zsazsa, tot bij ons vervoerd per trailer, dat er al bij het opzadelen vandoor ging blijkbaar.  Gelukkig heeft mijn neurotische zelf dat niet moeten meemaken.

En terwijl Mevr. Z. met kinderen , Vriendin J . met kinders en ikzelve en nog een paar anderen ons vermaakten met drinken en lachen , bleek onze Valk het niet grappig te vinden dat hij tijdens de wandeling de neus van het paard van de Geliefde van Mevr. Z. in zijn gat had hangen.  En hij gaf een trap naar achter (wat ik had durven zweren dat hij nooooooit zou doen).  Gelukkig zonder erg maar ik weet niet of  de Geliefde van Mme Z. nog met mijne Valk in de buurt uit wandelen durf te gaan.

Ach wat zou het ook, dan komt hij er gewoon bijzitten terwijl wij ons prima vermaken.  Zijn Zoon mag in elk geval àltijd meekomen, want dat is een ontzettend fijne jongen die onze kinders heel de middag heeft beziggehouden, niet verpinkt bij onnozele praat van de vrouwen en nog wat intelligente opmerkingen op de koop toe geeft.  Ge moet het maar kunnen, als 11 -jarige.

Commentaren

verwaarlozing Ach, U leeft nog...
Meer moet dat niet zijn!

Gepost door: sodade | 29 juli 2007

De commentaren zijn gesloten.