01 augustus 2007

Zoooooo druk

Naar de zoo geweest met een vriendin en haar twee kinderen.  Ik had even over het hoofd gezien dat het vakantie was maar de rij aan de kassa's zette mij weer met beide voeten op de grond. Maar leve het kassapersoneel, want geen tien minuten later stonden we al binnen.

De drukte was enorm.  En vooral irritant in binnentoestanden.  Wat kunnen mensen toch een lawaai maken eigenlijk.

Zoals steeds waren de giraffen van een statige schoonheid en werd er ge-oohd en ge-aahd over een kleine olifant (die trouwens van een andere olifant, niet zijn moeder want daar holde hij direct naartoe om te drinken, een geweldige trap kreeg toen hij wat te dichtbij kwam).

We hebben keischattige babyschildpadden gezien, de zeeleeuwenshow bijgewoond (met Vogels 21 kilo  op mijn heup omdat ze anders niks zag, ouch.) en mochten baby Imani aanschouwen, samen met mama Hermien :

 

hermien
En papa Hein (of zoiets) was in het buitenverblijf op den droge aan het rondstruinen :
papa imani

De apen, en dan vooral de gorilla's en chimpansees waren zoals altijd verontrustend menselijk.  Ik sta daar echt niet graag naar te kijken, het geeft een heel ongemakkelijk gevoel.

Het was een leuke dag, maar wat wordt een mens toch moe van dat zoo-slenteren .  En dan moest ik recht van de bus nog even langs de supermarkt om vis.  En een flesje wijn.  En sigaretten want ik had wegens allemaal op de hele dag rookloos doorgebracht.   Bravo voor mezelf.  Helaas de schade al wel weer ingehaald.

Volgend zoobezoek toch weer liever tijdens het schooljaar. 

 

De commentaren zijn gesloten.