20 augustus 2007

Naughty corner.

In de vroege middag gingen we op weg om Gastonparafernalia te kopen want, Beste Lezertjes, ik ben Hoogzwanger! Deze week nog zal de Gaston ons huishouden vervoegen dus moest er dringend gewinkeld worden.

Ik zal uw teergevoelige ziel de lijst der aankopen besparen maar op de terugweg viel ons het volgende ten deel :

Er was (om onduidelijke redenen file op een Steenweg hier in de buurt.  Wij dachten deze file heel makkelijk te omzeilen door effe de parking van de Quick op te rijden en er weer af langs de andere kant.  Maar Ochotocharme hebben we toch wel niet 3 meter over een (lege) parkeerstrook gereden zeker!

Het flikkenwijfke dat net 5 meter daarvoor orders stond uit te delen (vraag me niet waarom want een accident was er niet te bekennen en een stoplicht ook niet) deed ons stoppen.  En ook de 2 rijvakken naast ons die wel reglementair reden.    Mondjesmaat mocht er een auto verderrijden. Behalve wij en de andere sukkelaars achter ons.

Opeens komt ze naar ons raampje dat Geliefde naar beneden liet zakken.  ' Gij zijt over een parkeerstrook gereden en nu gaat ge daar schoon wachten tot ik een teken geef' zei ze.  I kid you not.  We stonden dus in het politioneel equivalent van de naughty corner.

Geliefde blies stoom en vuur maar had het gezonde verstand om niet naar haar keel te vliegen.  En jawel, 5 minuten later mochten we doorrijden, de quickparking op.  Volgens onze leeftijd respectievelijk 44 en 34 minuten te vroeg .  Hadden wij geen geluk zeker?

 ps : ik kan het toch niet laten . We hebben gekocht :Twee mandjes, een benchke, een etensbakje, een drinkenbakje, speelgoedjes, snoepjes, een provisoir halsbandje en leibandje (want morgen ga ik for the real thing met blingbling) ennnnnn...een tandenborstel!

Commentaren

Toch geen bench, da's niet ap hé.
Gij steekt u boeleke in een gevang.

Gepost door: mme Zsazsa | 20 augustus 2007

Maar ik ga wel een petsling kopen. Heel AP dus. AHA!

Gepost door: De huisvrouw | 20 augustus 2007

ja een petsling voor als ze haar groentenmand moet gaan afhalen in de winkel, dan kan het arm dutske toch niet moeten stappen zeker roloog groene grijns

Gepost door: jo | 21 augustus 2007

tja, u had u natuurlijk op uw 'hoogzwangerheid' kunnen beroepen en een escorte met zwaailicht en sirene kunnen afdwingen.
Dat u daar niet aan gedacht heeft!
Dan had het 'flikkenwijfke' (!?) het 'huisvrouwke' niet in de strafhoek gezet, maar was het 'vrouwen'-solidariteit' troef geweest...

Gepost door: sodade | 21 augustus 2007

De commentaren zijn gesloten.