24 augustus 2007

Ken uw kind.

Toen M. met Geliefde terugkwam van het park deze ochtend, verkondigde dat ze vanavond Chinees wou eten.  Want ze wou Chinese rijst.  Nu geloofde ik daar niet veel van, want in Chinese rijst zitten toch Gruwelijke Groenten, maar het vooruitzicht op niet koken deed mij onmiddellijk instemmen.

Dus na Kate (wat is die gegroeid! De foto's staan op mijn gsm, moest ik nu weten hoe ik ze op mijn computer kreeg, dan kon ik ze laten zien maar helaas...) en de Valk, ging Geliefde Chinees uithalen.

Quasi niks heeft ze ervan gegeten.  Een paar miezerige stukjes vlees van mijn nasi en wat witte rijst.  Want in de nasi zaten...Groenten, juist ja.  Had ik het niet gedacht?

Commentaren

Is dit .. Is dit gewoon ene bericht om te stoefen dat uwe gsm foto's kan trekken?

Gepost door: Mme Zsazsa | 24 augustus 2007

Gij hebt het door!

Gepost door: De huisvrouw | 24 augustus 2007

? bewijs!
btw ik had eigenlijk deze week heuglijk nieuws verwacht over het lang verwachte huisdier gelet op uw bericht van begin deze week alwaar u dat aankondigde? Of ben ik te ongeduldig? Is de week nog niet voorbij? Zit hij in uw GSM en kan hij er niet uit? (ik heb nl begrepen uit berichten van lang geleden dat het een minihond betreft?)

Gepost door: sodade | 24 augustus 2007

Maandag Sodade, maandag! Puf allen mee om 19h des avonds!

Gepost door: De Huisvrouw | 24 augustus 2007

huismoeder Via andere blogs hier terecht gekomen en bijzonder aangenaam verrast. Een blogster (en bovendien mede-huismoeder) die kan schrijven! Je hebt er alvast een lezer bij.

Gepost door: Tine | 25 augustus 2007

De commentaren zijn gesloten.