25 augustus 2007

Snus

IMGP0275

 

Le nouveau snus est arrivé.  Zoals Mevr. Lena zonder liegen verkondigde, was hij er drie dagen na mijn bestelling.

Ik heb de smaakjes General (bergamot met een vleugje citroen), Göteborgs rapé (iets fruitigs), dan de Vanillasmaak en een Mocca met mandarijn.

En lekker dat ze zijn, effenaf. Maar helaas doen ze weinig om mijn nicotineverslavind te counteren.  Ik zou best kunnen snussen en roken tegelijk, zo weinig voel ik ervan.

Dat komt misschien omdat ik, net zoals Mevr. Lena, de miniporties besteld heb.  Misschien moet ik er wel drie tegelijk snussen.  Maar of dat nu een verbetering voor mijn uiterlijk gaat worden, weet ik niet, met al die bultjes onder de bovenlip.

Commentaren

associatie toen ik die blikjes zag, moest ik denken aan...
- de schoenwiks van vroeger (in 't schoon ned.: schoensmeer :)
- kaviaar, die ik van 't Oostblok ooit meebracht.
Verder lijkt het me maar niets, maar ik ben dan ook geen roker (zwaar tegen) noch aanhanger van alternatieve verslavingen (behalve troostroom en ijs)

Gepost door: sodade | 25 augustus 2007

Hallokes Ik moest denken aan blikjes schoenblink toen ik deze doosjes zag...maar het is wat anders... van die risotto zou ik wel eens willen proeven....ik wens U een aangenaam weekende met hopelijk wat zon...liefs...

Gepost door: Athea | 25 augustus 2007

Amai, je bent meteen voor een serieuze hoeveelheid gegaan. Hoe lang ga je daarmee doen??? Of is dat voor het geval ik eens onverwachts aan uw deur sta?

Gepost door: De Bleke | 25 augustus 2007

Toen ik de foto zag, dacht ik dat het blikjes gaston-voeding waren...

Gepost door: Najama | 27 augustus 2007

De commentaren zijn gesloten.