30 augustus 2007

Naambekendheid.

Vriendin V/P heeft in primeur kennis gemaakt met Gaston.  Ze moest toegeven dat hij enorm schattig, lief, zindelijk, speels, braaf enzovoort enzoverder is.  Ook had ze een geweldig kado bij : een schoen en laars in fleece , zodat hij de mijne gerust zou laten.  En hoewel de laars minstens 2 keer groter is dan Gaston, vond hij dat geen bezwaar om ze te attaqueren en zelfs tot in zijn nest te sleuren.  Een krachtpatser, mijne Gaston!

schoenenschoen2

Ik moet wel zeggen dat hij daarnet ook 'vuil manieren' op de laars heeft gedaan.  Tssss, amper van moeders borst en nu dit al. Degoutant.

V/P vroeg hoeveel hij woog.  Ik zei dat ik dat niet wist, maar dat ze maar eens moest voelen.  Ze pakte hem enigzins wantrouwend aan.  En nadat ik hem teruggaf zei ik dat ze dan maar vlug haar handen moest gaan wassen.  Ik heb nog nooit iemand zo enthousiast naar de kraan weten lopen. :D

Ook vroeg ze of hij naar zijn naam luisterde.  En diezelfde vraag stelde Vriendin J. daarnet aan de telefoon.  Ik zei tegen beiden dat ik het eigenlijk niet wist, want dat hij wel opkijkt als ik roep, maar dat hij misschien net zo goed zou opkijken, moest ik 'wasmasjien' zeggen.  Dat moest ik van vriendin J. toch direct uittesten.  En zo geschiedde.  Dus V/P : ik kan u melden dat hij niet bougeert bij het wasmasjien en zijn kopje direct opheft bij 'Gaston'.  Het is dus een slim beest, maar wie durfde daaraan twijfelen?

En toen was het avond, en mocht Gaston nog even verpozen op Vogels schoot.  Ooooooooooooooh!

slaap

Commentaren

Oooo! Wat een koddigaard! Ik zou er meteen ook zo eentje onder mijn vleugels nemen, maar Lief vindt dat geen hond, maar een hamster...

:rolleyes:

Krijgt die koddigaard nu ook een plaatsje bij "Wie zijn wij?"

Gepost door: Zita | 30 augustus 2007

Man, die laatste foto! Mijn snus plakt tegen mijn scherm. Chi on weed!!

Gepost door: De schokkende bleke | 30 augustus 2007

Haha, vuil manieren seg :-)) Dat ik dat gemist heb. De laatste foto is wel schattig.. misschien was hij high van de dettol-geur op zijn schattige pootjes ? :-)

Gepost door: Vriendin V/P | 31 augustus 2007

:) gelúkkig luistert hij naar zijn naam... anders had u hem moeten terugbrengen... (of valt dat niet onder de garantie?)

Gepost door: sodade | 31 augustus 2007

De commentaren zijn gesloten.