30 augustus 2007

Tranen met tuiten.

De Gaston en ik, dat lijkt mij a match made in heaven.  Vanochtend heb ik hém wakker gemaakt om half negen, na een volledig ongestoorde nacht weeral. Misschien krijg je niet alleen de kinderen die je aankan, maar ook de honden.

 Ook is hij van de eerste moment (dweil)zindelijk.  Mevr. Afgeroomd zal het niet graag horen maar ik moet tenminste niet om 12 uur 's nachts nog buiten.  En volgende week gaat hij mee naar school en dan gaan we oefenen in buiten lopen en plassen.  Call me marginaal, maar leve de dweil :D .

Hij volgt mij als een minischaduw.  Wanneer ik in de keuken bezig ben moet ik zeer omzichtige bewegingen maken, want àltijd is hij op centimeters afstand van mijn voeten.

Als ik 's morgens douche, zet ik hem even in de bench om te oefenen, maar dàt is vooralsnog geen succes.  Hij huilt en piept.  En als je weet dat de chihuahua de enige hond is die échte tranen huilt is dat dubbel zo zielig.  Zeker als je achteraf zijn natte wimpertjes ziet.  Een ooooooooh is hier wederom van toepassing peins ik.

We hebben gisteren voor het eerst het halsbandje geprobeerd.  Hij vond het allemaal best.  Ziet hij er niet uit als een échte?

halsband

gaston en P.

En hier poseert Geliefde met hem.  Hm, tsja.  Ik zou hem adviseren toch niet te dicht bij het Stadspark te komen met de Gaston op zijn arm.

Commentaren

yes! na de koffie en de krant het 'gaston-feuilleton'. De dag begint goed.
Ik weet wel niet wat soort 'echte' hij met die halsband is. Het ziet er wat SM uit ;)

Gepost door: sodade | 30 augustus 2007

haha, ik functioneer in uw blog, ik ben vereerd. Ik heb gisteren nog een tof chihuahuaweetje gelezen, maar nu ben ik het even kwijt. A ja, ze belanden soms in Mexico in de pot.
O ja, het is terug: naar schijnt hebben ze een fontanel die niet weggaat, voel eens?

Gepost door: afgeroomd | 30 augustus 2007

het moet natuurlijk zijn 'figureer' ipv 'functioneer'

Gepost door: afgeroomd | 30 augustus 2007

De commentaren zijn gesloten.